2777
2789
عنوان

خونه خریدم ۵۰۰ میلیون کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 47 پست
اخه ما همیشه کمک هم میکردیم خودش هزار بار گفت خونه نوسازه رو بخردید من هستم

والا همسر من ۷ سال خرج خونوادشو کشیده بود ولی رو کمک اونا هیچ حسابی باز نمیکرد با اینکه مامانش گفت کمک میکنم ولی کلن خونواده همسرم مخالف خرید خونه بودن خونه رو به زور خریدیم جالبه پدرشوهرم میگفت بزارین ارث پدریمو بگیرم کمکتون کنم پارسال گرفت ۵۰ تومن داد خوبه که هشت سال پیش خریدیم منتظر نموندیم

میشه بگی چند متر و کجا خریدی؟ و ایا همه پولو نقد دادی یا چک دادی؟ 

۹۰ متر یوسف اباد نوساز ،تو ۲۵ روز کل پولو میدم ۴ تومن نقد ۲ تومن امروز دادیم ،۲تومن شنبه ۵۰۰ برا سند 

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همسر من ۷ سال خرج خونوادشو کشیده بود ولی رو کمک اونا هیچ حسابی باز نمیکرد با اینکه مامانش گفت ک ...

مبارکتون باشه عزیزم  بهترشو بهری

مامان دوتا گل پسر

۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومن😳 درست خوندم یا سوادم ته کشیده

ی خونه خیلییی معمولیه تو تهران واقعا قیمتا عجیبه ۹۰ متره تو بالا شهرم نیست محلش میشه گفت ای خوبه

مامان دوتا گل پسر

اره دیگه این قیمت تو تهران خوبه دختر خالم پاسداران خرید چند روز پیش ۱۵ میلیارد

ماشالا ب این سرمایه ها

اونایی ک دنبال خونه زیر یک میلیاردی هستن چ کنن پس

فکرنمیکردم اونایی ک خونه ۸  ۹ میلیاردی میخرن توی نی نی سایتم بیان   

ماشالا ب این سرمایه ها اونایی ک دنبال خونه زیر یک میلیاردی هستن چ کنن پس فکرنمیکردم اونایی ک خونه ...

دیگه عزیزم قیمتا سر بفلک کشیده خدا خودش به همه مستاجرا رحم کنه قسمتشون بشه خونه بخرن