2777
2789
عنوان

تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 34 پست

من همسرم دوران عقد ۲۸ اسفند اومد منو برد خرید عید.فکر میکرد زنا هم مثل مردا نهایت تو دو سه ساعت خرید میکنن.من فقط یه مانتو و روسری و کفش رسیدم بخرم.ولی بعدش بقیه وسایل عیدی تزیین کردن(خوراکی اینا) با یه مبلغ پول آورد خودم بعدا خرید کردم

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

وااااا😐😐😐😐😐😐

او لباسی که با گفتن شما خریده بشه هیچ ارزشی نداره 

صبر کن تا دقیقه ۹۰ ببین چکار میکنن اینجوری بهتر طرف مقابل میشناسی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خرید نکن من سال اوله عقدن ولی نمی‌خوام هیچ خریدی کنم.شوعرم تنها چیزی که نه نمیگه و مسخره لباسه ...

منم ۵ ساله ازدواج کردم . هنوز همون مانتوعید اولی و همه جا میموشم آخه نو و شیکه . اتفاقا مادرشوهرم میگفت امسال عید نمیخری گفتم نه ج لزومی داره همون مد روز و نوشت الکی برم پول بدم . باور کن از بس شیکه کلا فقط عید میشه پوشیدش نو مونده حالا باز برم خرچ الکی کنم . البته من شاغلم .😁😁

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

مابرای دوماد نمیگیریم 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
منم ۵ ساله ازدواج کردم . هنوز همون مانتوعید اولی و همه جا میموشم آخه نو و شیکه . اتفاقا مادرشوهرم می ...

توهم دیگه اونا رو پرو میکنی باید بخری

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
منم ۵ ساله ازدواج کردم . هنوز همون مانتوعید اولی و همه جا میموشم آخه نو و شیکه . اتفاقا مادرشوهرم می ...

منم شاغلم و فک میکنم تو این گرونی نباید آدم پول به لباس بده وقتی هیچ مد جدیدی نیومدع

خودم شاغلم پول نميده  ولي خريد داشته باشم باهم ميريم بازار اون ميخره

عزیزم حتی اگر شاغلی باز ازش پول بگیر این برا اینده خودت بهتره 

اما اگه نداشت باهاش مدارا کن 

اگ گفت شاغلی بگو پولم نیاز دادم برا مثلا جهزیه

توهم دیگه اونا رو پرو میکنی باید بخری

اخه لزومی نمیبینم وقتی دارم دوباره بخرم . چند دست هست دیگه میخوام چیکار . عوضش پولارو طلا دست دو میخرم

منم شاغلم و فک میکنم تو این گرونی نباید آدم پول به لباس بده وقتی هیچ مد جدیدی نیومدع

اره بابا من اگر پولی هم باشه ترجیح میدم طلا دست دو بگیرم بعد سرمایه بشه . وقتی داریم دیگه م کاریه بخریم باز

لباس فرم عیده 🤣🤣🤣ناراحت نشی ها گلم ولی بخر مگه چی میشه این همه صبح تا شب خرج داریم میکنیم به خاطر ی مانتو