2777
2789
عنوان

خواستگار کسل کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 91 پست
خب ببین هرکس طبق خودش انتخاب می کنه یا نمی کنه . ممکنه یک دختر فوق لیسانس بیکار از خداشم بود این خوا ...

من فوق لیسانس و بیکارم، ولی هرگز از شرایط ایشون خوشم نیومد.

البته برای شاغل شدنم تلاش می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانم زباد مهم نیست وضع مالیش چون مسئول زندگی مرد هست 

شوهرم هم ۴۰ سالشه دیگه اونم نداره 😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
فکر کنم خوب توضیح ندادم ، اشتباه متوحه شدین. ببینین رفاه شما مد نظر منم هست ، ولی ما توی سنی نیستیم ...

خب مردی که چهل سالشه و حتی یه خونه کوچیک هم نداره خب با وضعیت الان چهل سال دیگه هم خونه دار نمیشه .‌نگید وام . آخه معلومه حقوقش هم کم هست با هشت تومن حقوق پنج تومن قسط هم بدی ، چی برات میمونه ؟ 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
خب مردی که چهل سالشه و حتی یه خونه کوچیک هم نداره خب با وضعیت الان چهل سال دیگه هم خونه دار نمیشه .‌ ...

متاسفانه نمیشه بگیم چرا عرضه نداری و خونه نخریدی ... چون واقعا اوضاع اقتصادی مطلوبی نیست. اما شاید بشه روی ارث حساب کرده. من نمیگم اسی یپذیره ولی خب بهترین دلیل برای رد کردنم نیست.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

افرین به خدا همین درسته ،ای کاش من هنوز مجرد بودم نه این متاهلی 😔😔😔

منم مجرد موندم و سنم بالا رفت. ولی اصلا برام مهم نیست . البته فقط مسائل مالی نبود چون من خیلی خواستگار پولدار هم داشتم ولی یا از قیافه و هیکلشون خوشم نمیومد یا اخلاق و رفتارشون پسندم نبود . فقط ناراحتم چرا ازینهمه یکیش باب میلم نبود 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
متاسفانه نمیشه بگیم چرا عرضه نداری و خونه نخریدی ... چون واقعا اوضاع اقتصادی مطلوبی نیست. اما شاید ب ...

اینقدر بدم میاد از مردی که منتظر ارث هست حال آدم بد میشه 

عزیزم من از شما بزرگ ترم و ترجیح میدادم و میدم در رفاه مالی و آسایش باشم و این حق انسانیمه و هیچ ربط ...

منم با شما موافقم 

راستش تو سنی نیستم که بتونم کسی که هیچ ارزشی به خودش نمیده و از صفر میخواد شروع کنه رو بپذیرم  و ترجیح میدم خونه پدریم بمونم

اون اقا گفت شاید اصن مجبور شم برم شهر دیگه خونه بگیرم 

گفتم شما وقتی تصمیم نگرفتی و نمیتونی نباید میامدی جلو اصلا

منم مجرد موندم و سنم بالا رفت. ولی اصلا برام مهم نیست . البته فقط مسائل مالی نبود چون من خیلی خواستگ ...

منم قبل این مورد یک خواستگار با شرایط مالی خوب داشتم ولی از نظر اخلاقی پسندم نبود 

منم مجرد موندم و سنم بالا رفت. ولی اصلا برام مهم نیست . البته فقط مسائل مالی نبود چون من خیلی خواستگ ...

انشالله بهترینش سر راهتون قرار بگیره ،باور کن ازدواج همچین اش دهنسوزی نیست ،من که خیری ندیدم تو اوضاع بدی هستم با دو تا بچه ،دعا کن اونا عاقبت به خیر شن، خودم که جونیم تو بدترین شرایط گذشت نصیب دشمنت بشه این زندگی من 😔😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
منم با شما موافقم  راستش تو سنی نیستم که بتونم کسی که هیچ ارزشی به خودش نمیده و از صفر میخواد ...

دخترایی مثل من و شما که تا این سن صبر کردیم و هرکسی رو قبول نکردیم . کسر شان است خودمون رو با یه مردی که هیچ افتخاری برامون نداره همراه کنیم . زندگیمون سرد و پر از غصه میشه . به نظرم مجردی شادتر می مونیم تا اینجور ازدواج