2777
2789
عنوان

خواستگار کسل کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 91 پست
انشالله بهترینش سر راهتون قرار بگیره ،باور کن ازدواج همچین اش دهنسوزی نیست ،من که خیری ندیدم تو اوضا ...

امیدوارم راهی برات باز بشه ولی خواهر خوبم کاش دوتا بچه هم گرفتار بی پولی نمی کردی . گناه دارن . خودت و شوهرت زندگی می کردید وقتی نه خونه ای دارید نه ماشین نه درامد خوب . اونجوری حداقل خودت و شوهرت ناراحتی براتون درست نمیشد اینقد 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
امیدوارم راهی برات باز بشه ولی خواهر خوبم کاش دوتا بچه هم گرفتار بی پولی نمی کردی . گناه دارن . خودت ...

اشتباه کردم خدا ازم نگذره ،البته اونموقع به این بدی نبود شرایطمون ولی حق با شما 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل این مورد یک خواستگار با شرایط مالی خوب داشتم ولی از نظر اخلاقی پسندم نبود 

دقیقا اکثرشون در چندین مورد مهم باب میل آدم نیستن . 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
اشتباه کردم خدا ازم نگذره ،البته اونموقع به این بدی نبود شرایطمون ولی حق با شما 

نگو عزیزم . نمی خواستم ناراحتت کنم 😔 خدا به دلت آرامش بده

ببخشید که اینجور میگم 

ولی این آقا تا این سن مجرد بود و نتونست پس انداز کنه خونه دار شه دیگه چند سال دیگه میتونه خونه بخره با وجود خرج زن و بچه؟!

خوب کردی جواب منفی دادی 

یه بار یکی از دوستام که 32 سالشه میگفت این همه صبر نکردم که الان برم از صفر شروع کنم میگفت حقمه که برم سر زندگی آماده بشینم 

حق داشت به نظرم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نگو عزیزم . نمی خواستم ناراحتت کنم 😔 خدا به دلت آرامش بده

ناراحت نشدم از شما واقعیت رو گفتید ،ممنون عزیزم انشالله

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
دخترایی مثل من و شما که تا این سن صبر کردیم و هرکسی رو قبول نکردیم . کسر شان است خودمون رو با یه مرد ...

موافقم باهاتون 

قرار نیست خودمونو برای بقیه عمر محدودتر کنیم همینطوریشم جامعه بهمون سخت میگیره 

الان این اقا خیلی متوقع بود و تو حرفاش بمن گفت که توقعاتش چیه در صورتی که اصلا از من هیچ نپرسید و ارزش کار منو اورد پایین

واقعا اگر میدونستم اصلا نمیرفتم ببینمش

ببخشید که اینجور میگم  ولی این آقا تا این سن مجرد بود و نتونست پس انداز کنه خونه دار شه دیگه چ ...

بله بعضیا میگن دختر سنش بالا رفت بره تو فقر و بدبختی . اتفاقا برعکس باید در زندگی خوب بره مگه بیست سالشه صبر کنه تا چهل صاحب خونه زندگی بشه ؟

موافقم باهاتون  قرار نیست خودمونو برای بقیه عمر محدودتر کنیم همینطوریشم جامعه بهمون سخت میگیره ...

برا هممون چنین خواستگارایی پیش اومده که میگیم کاش نمیدیدم یا اصلا باهاش حرف نمی زدم خودت رو ناراحت نکن

بله بعضیا میگن دختر سنش بالا رفت بره تو فقر و بدبختی . اتفاقا برعکس باید در زندگی خوب بره مگه بیست س ...

اونا اشتباه میکنن 

این دختر دیگه بخواد سختی بکشه پیر میشه 

دخترایی که سنشون میره بالای 30 با یه پسری تو رنج 40 ازدواج میکنن 

پسری که تا اون سن هیچی نداشته بقیه عمرشم هیچی نداره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اونا اشتباه میکنن  این دختر دیگه بخواد سختی بکشه پیر میشه  دخترایی که سنشون میره بالای 3 ...

دقیقا 

اینقدر بدم میاد از مردی که منتظر ارث هست حال آدم بد میشه 

ارثم بموقش بکار میاد. البته بعد صد سال

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ما هم چهل سالمون خونه نداریم ماشین هم نداریم ،😮‍💨

عزیزم من کامنتای شما  و خوندم. نی تی سایتا معمولا رویایی فکر میکنن و مینویسن.

اگر انقدر جامعه گل و بلبله تموم این آپارتمان‌ها و مستاجرا، شهرکهای تازه تاسیس، مشاغل پایبن و متوسط همه عمه منن و بهترینها هم دوستان! 

این حق شماست خوشحال باشی و در  رفاه باشی اما لطفا ناراحت نباش اوضاع کلی اقتصادی سخته، دیدم نوشتی خدا ازم نگذره همچین چیزی.

انتظار برای ازدواج ایده آل خودش عمر انسان رو تلف میکنه. 

مجرد موندن باعث از دست احترام تو خونواده میشه، _ باعث سرکوب شدیدمیل عاطفی و جن.سی میشه _ باعث افزایش افسردگی و بی انگیزگی میشه_ سن باروری کاهش پیدا میکنه_ خواهرا و برادرا همه ازدواج‌ میکنن و آدم با یه پدر و مادر پیر باقی میمونه که هر لحظه ممکنه از دستشون بده و تنهای تنها بشه و ده ها مشکل دیگه.

اینایی که میگن مستقلیم و فلان داستان داره که جاش نیست بگم....

من نمیگم آدم فقیر باشه ، ولی اول شخصیت مهمه، بعد پول. من ادم پولدار دیدم به زن و بچش نون نمیده بخورن،لباس بخرن و ... ولی خودش تیپ میزنه و میخوره و میپوشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم من کامنتای شما  و خوندم. نی تی سایتا معمولا رویایی فکر میکنن و مینویسن. اگر انقدر جامعه ...

درست میفرمایید شما ولی باور کن عذاب وجدان دارم به خاطر بچه هام ،شما شرایط منو نمیبینی ،شاید درک نکنی اوج فاجعه رو ،خیلی سخته به خدا ،باور کن بچه هام خدا رو شکر خیلی فهمیده هستن ولی بازم یه خواسته هایی دارن که فراهم کردنشون در توانم نیست شوهرم بیکاره ،عصبی و بیماره خیلی تو شرایط بدی هستم ،حق بده از خودم متنفر شم به خاطر این ازدواج بد،حرفهای شما کاملا حقه ،مجردی هم سختی های خودشو داره ولی حداقل خودت تنهایی ....