2777
2789
عنوان

خواستگار کسل کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 91 پست
چرا فقط روی مادیات تصمیم گرفتی

فقط بحث مالی نبود 

بنظر خیلی ادم یکنواختی بود اصلا اهل تلاش نبود 

گفتم اهل سفر هستی گفت نه 

رفتیم بیرون بجای اینکه از من بپرسه یا از خودش بگه همش در مورد سیاست حرف زد من گفتم ازین موضوع بگذریم ولی اون ادامه میداد 

خیسیسم بود بعد ۱/۱۵ دقیقه رفت سفارش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکمی از اسی بزرگتر هستم. خودم مسایل ارزشی برام مهمه. چون اگر بخوام خیلی روی مسئله ی مالی زوم کنم ...

عزیزم من از شما بزرگ ترم و ترجیح میدادم و میدم در رفاه مالی و آسایش باشم و این حق انسانیمه و هیچ ربطی به سن و سالم نداره . چرا باید خودم رو در رنج و ناراحتی قرار بدم ؟ مخصوصا که الان وضعیت مالی و آرامش دارم . ضمن اینکه مردا نود درصدشون عصبی و سرد و بی حوصله هستن . باختن این نیست که سنت بالا بره و مجرد بمونی باخت وقتیه که تو زندگی بری که هم بی پولی بکشی هم مرد نامربون و بی احساس ... گیرت بیاد .

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
فقط بحث مالی نبود  بنظر خیلی ادم یکنواختی بود اصلا اهل تلاش نبود  گفتم اهل سفر هستی گفت ...

کلا باب میلت نبوده ناراحت نباش . 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

آره خوب کاری کردی )به هر حال هر کس یه برنامه و هدفی برای زندگیش داره و دوست داره اونطور ک میخواد پیش ببرتش

ان شالله همه به هر چی دلشون میخواد برسن

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
من خودم فوق لیسانس و کارمندم 

خب ببین هرکس طبق خودش انتخاب می کنه یا نمی کنه . ممکنه یک دختر فوق لیسانس بیکار از خداشم بود این خواستگار پیدا بشه براش و قبول می کرد 

عزیزم من از شما بزرگ ترم و ترجیح میدادم و میدم در رفاه مالی و آسایش باشم و این حق انسانیمه و هیچ ربط ...

فکر کنم خوب توضیح ندادم ، اشتباه متوحه شدین.

ببینین رفاه شما مد نظر منم هست ، ولی ما توی سنی نیستیم مته به خشخاش بذاریم. اونم تو شرایطی که خواستگار کمتر هست و انتخاب سخت.

منظور من فقیر بودن نیست، یه اوضاع مالی متوسطه. چیزی که برای ما اهمیت داره شکست نخوردن تو ازدواجه، یعنی فرد مناسبی انتخاب کنیم.

همه ی مردا بد نیستن، همه ی مردا شبیه هم نیستن. این دیگه بستگی به خودمون داره با چه شخصیتی زیر یه سقف میریم.

پس تمرکز اصلی باید روی شناخت بره، چون ممکنه وضع مالی طرف خوب باشه اما اون پول نتونه به کار بیاد.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اخلاق خانواده شخصیت ...اینا همه هیچ تو این اوضاع اقتصادی گیر دادی ب خونه؟؟؟ ..اوکی

خانوادشون یکی از برادراش طلاق گرفته بود

گفتم اون یکی زن برادرتون چکارست 

گفت با خانوادم رفت و امد نمیکنم خبر ندارم ازشون

بنظرتون راست میگه؟ 

عزیزم من از شما بزرگ ترم و ترجیح میدادم و میدم در رفاه مالی و آسایش باشم و این حق انسانیمه و هیچ ربط ...

افرین به خدا همین درسته ،ای کاش من هنوز مجرد بودم نه این متاهلی 😔😔😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...