2777
2789
عنوان

خواستگار کسل کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 91 پست

هر کسی صلاح خودشو میدونه به هرحال

به جز شرایط مالی خیلی چیزا مطرحه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد کار خوبی کردی رد کردی . چهل سالشه خونه نداره . با این وضعیت صدسالشم بشه نخواهد داشت . ماشینش ...

مرسی ازت 😬 

به زبان بی زبانی گفت من روت حساب باز کردم 

خودم شاغلم 

ماشینش نگفت چیه 

یکبار رفتیم بیرون یک جایی پارک کرده بود که من نبینم 😂

خب اگر معیارت مالیه خوب کردی، اگر تو این سن معیارات ارزشین باید یکم بیشتر میشناختیش. 

مسائل مالی خیلی مهمه . مخصوصا وقتی مرد چهل سالش است 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
مرسی ازت 😬  به زبان بی زبانی گفت من روت حساب باز کردم  خودم شاغلم  ماشینش نگفت چی ...

واای برای منم بعضی میومدن به شکل کارت بانکی بهم نگاه می کردن چقدر پر رو 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
به نظرم کار بسیار خوبی کردی. سعی کن تو محیط های مختلف باشی و خاستگار باب میلت رو پیدا کنی، نه سنتی.& ...

سنتی نبود خودش دو سال پیش منو تو کار دیده بود بهم پیام داد

کاش من میدونستم کی هستی معرفیت میکردم ب یک نفز🤦‍♀️ شرایط سنیت خیلی ب اون طرف من میخوره😁

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم