2777
2789

غربال اولم ان تی خوبه 

ولی ازمایشم ریسک بالا زده 

تست خون سلفری دادم منتظر جوابشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه مردم از استرس عزیزم آزمایش چی دادی؟ ریسکت چند بود؟؟؟

دقیق یادم نیس هزیزم پسرم الان ۴ سالشه ولی خیلی بالا بود من ازمایش خون  دادم اون گفت سالمه

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
خداروشکر دعا کن خدا نی نی منم سالم بذاره بغلم جگرم خون میشه تا جواب بیاد شما سلفری دادی یا آمنیو؟ ...

آمینو خواهر حالتون درک مکنم انشالله بچت سالمه بخدا منم انقد استرس کشیدم که نگو فشار بارداری گرفته خدا لعنت کنه این آزمایشگاه رو الکی پول میخان بگیرن  من ۱ ماه مردمو وزنده شدم 

آمینو خواهر حالتون درک مکنم انشالله بچت سالمه بخدا منم انقد استرس کشیدم که نگو فشار بارداری گرفته خد ...

منم حالم همینه

بخدا از فکر و خیال نمیتونم زندگی عادی داشته باشم همش تو گوشی میگردم

آمنیو اطمینانش بیشتره ولی من بخاطر خطر سقط سلفری دادم چون داروهای ضدانعقاد استفاده میکنم آمنیو برام خطر داره

وای دقیقا منم ۱۷ بهمن سل فری دادم تا جوابش بیاد سکته رو زدم فک کنم :/ ان تی بالا بود 

انشالله جوابش خوبه و نی نی جونت سالم و صحیح میاد بغلت

جوابشو گرفتی بیا اینجا بگو خوشحال بشیم