2777
2789
عنوان

دوستانی که در حال به اجرا گذاشتن مهریه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 33 پست
میدونه چقدر باید زمان بگذره؟ یا اینکه من همین الان میتونم برم دادگاه؟ چجوریه....

من وکیلم کارا رو میکرد 

ولی تو ثبت کارا سریع انجام میشه

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
من وکیلم کارا رو میکرد  ولی تو ثبت کارا سریع انجام میشه

اره ثبت انجام شد توقیفم شد... من فکر میکردم هر وقت اون اعتراض زد بعد من باید برم دادگاه

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یعتی باید خودم بگم بسته بشه؟ مگه اون نباید تقاضای مستثنیات دین کنه بعد برم دادگاه؟

اول باید اینجا تکلیفت مشخص بشه

اگر مستثنیات باشه اعلام میکنه شوهرت

ثبت رد میکنه درخواست تورو

بعد میبندی با گواهی شکایت میکنی  دادگاه

تو که میدونستی جز مستثنیات هست نباید الکی وقت کشی میکردی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من وکیلم کارا رو میکرد  ولی تو ثبت کارا سریع انجام میشه

شما تونستی چیزی از مهریه بگیری؟

به من میگه من اگه تو بخوای توافقی جدا میشیم و مهریتم میدم...ولی بزار یکم زمان بگذره!! ولی ممکنه من و بپیچونه....از طرفی میترسم برم دادگاه اگرم یک درصد موافق باشه سر لج بیافته! نمیدونم چیکار کنم

اول باید اینجا تکلیفت مشخص بشه اگر مستثنیات باشه اعلام میکنه شوهرت ثبت رد میکنه درخواست تورو بعد ...

یعنی چیکار میکردم؟ مستقیم که نمیشه از دادگاه شروع کنم.... 

شما تونستی چیزی از مهریه بگیری؟ به من میگه من اگه تو بخوای توافقی جدا میشیم و مهریتم میدم...ولی بزا ...

من توافقی جدا شدم مهریه هم یه مبلغی گرفتم تمام 

کلا حوصله ی  افتادن تو پله های دادگاه رو نداشتم

شمام اگه یه مبلغ خوبی میگه توافقی تموم کن یکاری شروع کن عمرتو حروم نکن

فک کردی بره دادگاه چی میشه یا تو ثبت چی میشه اگه ملک سندا دار باشه اره ولی اگه نه قسط بندی میکنن   تهشم هی باید بیفتی دنبالش

من توافقی جدا شدم مهریه هم یه مبلغی گرفتم تمام  کلا حوصله ی  افتادن تو پله های دادگاه رو ...

اره من خودم اولویتم توافقی جدا شدنه.... امیدوارم قبول کنه و بهم دروغ نگه.... دروغگو که هست خیلی.😔 حیف که هیچی از مراحل قانونی نمیدونستم وگرنه حق طلاق جزو اولین شرط ازدواج باید می‌بود

اره من خودم اولویتم توافقی جدا شدنه.... امیدوارم قبول کنه و بهم دروغ نگه.... دروغگو که هست خیلی.😔 ح ...

اولش باید برید توافقتون رو ثبت کنین وگرنه میتونه زیرش بزنه

تو توافق قید کنین که به ازای  این مبلغ که میگیرم توافقی جدا میشم حق طلاقم بگیر ازش تو توافق 

چون ممکنه توافق کنه یه مبلغ مهریتو بده ولی طلاقت نده اذیتت کنه

راستی تو توافق قید کنین تو هر مرحله ک طرف زد زیرش توافق باطله مهریه هم به حالت اولش برمیگرده 

ما توافقمونو پیش یه موسسه داوری ثبت کردیم 

ولی یه وکیل بهم گفت تو دفتر ثبت اسناد باید ثبت کنین تا نتونه زیرش بزنه

یعنی چیکار میکردم؟ مستقیم که نمیشه از دادگاه شروع کنم.... 

اموال معرفی نمیکردی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اولش باید برید توافقتون رو ثبت کنین وگرنه میتونه زیرش بزنه تو توافق قید کنین که به ازای  این م ...

اها...یعنی برم دفتر ثبت اسناد بگم میخوایم توافق ثبت کنیم. بعد اونجا ازش تعهد بگیرم که تا فلان زمان باید حق طلاق و مهریه من و بهم بده...درسته؟ 

اموال معرفی نمیکردی

گند زدم.... اونا خودشون تو سیستم زدن بالا اومد...البته من گفتم توقیف کنن...الانم تازه دنبالشم که حساباش و مسدود کنم...آخه بار اول حسابان و مسدود نکردم.!

گند زدم.... اونا خودشون تو سیستم زدن بالا اومد...البته من گفتم توقیف کنن...الانم تازه دنبالشم که حسا ...

حساب خالی مگه فایده ای داره مسدودی

اینم دادگاه میتونه انجام بده

حساب خالی مگه فایده ای داره مسدودی اینم دادگاه میتونه انجام بده

راست میگی ولی وکیل گفت برای اذیت کردن اینکار و بکن.... اشتباه بود این کارم اصلا میتونم پیگیری نکنم. ولی الان فکر کنم باید وایستم تا اون اعتراض بزنه بعد برم دادگاه دیگه درسته؟ خودم چجوری میتونم منتقل کنم دادخواست و به دادگاه؟

راست میگی ولی وکیل گفت برای اذیت کردن اینکار و بکن.... اشتباه بود این کارم اصلا میتونم پیگیری نکنم. ...

میخوای توافق کمی پس اذیت نکن بشین حرف بزن سر یه مبلغ نقد توافق کن حق طلاقو تو دفترخونه بگیر و تمام

میخوای توافق کمی پس اذیت نکن بشین حرف بزن سر یه مبلغ نقد توافق کن حق طلاقو تو دفترخونه بگیر و تمام

اخه الان بهانه گرفته که تو الان داغی بزار یه چند روز بگذره بعد... ولی من میترسم تو این چند روز خودش بره وکیل بگیره یا قبح کارش بریزه نظرش عوض شه😵‍💫 آنقدر سناریو های متفاوت تو ذهنمه که نگو...از آبروش ولی خیلی خیلی می‌ترسه که بره... چون خیانت کرده و گند بزرگی زده... تو دادگاه برای من مدرک نیست ولی خودشو میتونم بی آبرو کنم....