2777
2789
عنوان

خیلی شکاک شدم توروخدا کمکم کنید

430 بازدید | 21 پست

شوهرم اسنپ کار میکنه کلا ۲۰سالشم هست  قیافه خوبیم داره اصلا هم بش نمیاد متاهل باشه و حلقه هم نمیزنه چون حلقه براش بزرگه میترسه گمش کنه 

از وقتی تو نی نی سایت همش میبینم تاپیک زدن عاشق راننده اسنپ شدم خیلی فکرای بد ب بسرم میزنه تو این تایمی ک میره اسنپ 😔😔حالم خیلی بده خیلی ناراحتم 

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه اش بفروش هم انداره دستش بگیر براش

مگه بهش اطمینان نداری؟

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
نزار بره اسنپ اگر ابنقدر اذيتي  خودت برو كار كن  اون بمونه خونه ندزدنش

خودمم کار میکنم ارایشگرم 

من راهنمایی خواستم ن اینکه مسخره کنید

منم شوهرم ب عنوان شغل دوم بعضی وقتا میره....۳۰و خورده ای هست میگه بهم میگن بعت نمیاد متاهل باشی تازه دختره دماغش گرفته بود بهش گفته بودببینم دماع خودته یا عملی

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
۲۰ سالشه؟ خودتون چند سالته؟ سنش کمه به اندازه ی کافی پخته هست؟؟!!

خوبه خداروشکر باهم کنار میایم بهم میخوریم عاشق کار کردنه از شرکت میاد میره اسنپ