2777
2789
عنوان

شوهرم بددله یا حق داره

133 بازدید | 13 پست

من انلاین شاپ دارم بعد مشتریا میان از درب منزل جنس میگرین گاهی همسراشون میفرستن و شهر کوچکم هرموفع شوهراشون یا اقا باشه شوهرم میگم ببره یا پسرم  الان ینفر اژانس خواست بغرسته من حتی شماره شوهرم دادم و گفتم این شماره بدید اژانس ولی هم شماره منو داده هم شوهرم و اژانسیه به من زنگ زد ولی شوهرم برد دم در تحویل داد وقتی اژانسیه زنگ میزنه شوهرم جذمیده و میگه گفته بیار دم ذر و چرا راحت صحبت کرده میگه رفتم دم در رنگش سفید شده چرا میگم بمنچه منکه اصلا اژانسی ندیدم ومن حتی شماره تورو دادم اما طرف شماره منم داده و حتی بسته تو بردی دم در و من مقصر نیستم میگه چرا تو مقصری و اگه مرد بیاد در خونه کارتو باید جمع کنی میگم خودت بسته ها ببر بیکاری میگه بمنچه اونا هم میگه اقا نفرستن و خود خانوما بیان اخه من چجوری بگم خودتون بیاین اقا نفرستید🥲 خودشم اصلا پول توجیبی نمیده ک بخام کارمو جمع کنم میگه اینی ک اومده دنبال بسته یه ولگرد ک هرروز دنبال زنای مردمه و ابرومو بردی نمیگن اینا کین میان در این خونه

و میگه من بد دل نیستم اعصابم بهم میریزه ولگرد بیاد درخونم و راحت به زنم بگه بیا دم در صورتی ک دفعه اول که زنگ زد خیلی محترمانه برخورد کرد جواب دادم دفعه دوم ک زنگ زد شوهرم جواب داد و میگه راحت حرف زده

میگه برو خونه بابات میخای کار کنی منو زندانی کرده و اصلا حس ازادی ندارم بچه هامم گریه میکنن ک نری 🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باشوهرتهاصلا شما نباید آدرس منزلتونو به کسی بدین این خیلی خطرناکه

چند ساله دارم کار میکنم مشکلی نبوده 

خب میگم میخای نیان باید بسته ها رو پخش کنی میگه نه 

میگم خب خودشون اژانس میفرستن بازم میگه نه بسته ها ک نمیتونن پرواز کنن

شوهرت خیلی دیگه بددله کاری نکردی که

۵ساله دارم کار میکنم بوده مرد هم اومده بسته بردم تحویل دادم هیچ مشکلی و مزاحمتی نبوده ۱ساله خونمو توی شیشه کزده بس ک گیر میده شنود میزاره شکاکه میگه بهت شک دارم

یه دختری یا پسری از اشناهاتون رو مسئول اینکار کن

که بسته ها رو ببرن برامشتری ها

ی درصدی هم به اونا بده اگه برات میصرفه

یا ادرس خونه باباتو بده 

بسته ها رو از مادرت بگیرن برن در خونه اونا

از قبل بسته ها رو بده ب مادرت

چند ساله دارم کار میکنم مشکلی نبوده خب میگم میخای نیان باید بسته ها رو پخش کنی میگه نه میگم خب خودشو ...

انگار افتاده سر اج بزار اروم شه بعد منطقی بگو باید خودمون ببریم پخش کنیم

خطرناکه واقعا چطوری آدرس خونتو دادی به این همه آدم نمیگی یکی ی بلایی دورازجون سرت بیاره

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه دختری یا پسری از اشناهاتون رو مسئول اینکار کنکه بسته ها رو ببرن برامشتری های درصدی هم به اونا بده ...

اشنا ک ندارم و نمیصرفه 

ولی یمدت دادم خونه مامانم بسته ها اشتباهی میداد یا گم میکرد 

بعد شوهرم خودش گفت ک نمیخاد بدی خونه مادرت بیان همینجا

اشنا ک ندارم و نمیصرفه ولی یمدت دادم خونه مامانم بسته ها اشتباهی میداد یا گم میکرد بعد شوهرم خودش گف ...

با زبون خوش وقتی عصبی نیس واسه شوهرت توضیح بده ک اینکار برام سود داره

دستم تو جیب خودمه

بگو خودت ببر برام که دیگه راحت بشیم کسی نیاد دم خونمون

انگار افتاده سر اج بزار اروم شه بعد منطقی بگو باید خودمون ببریم پخش کنیمخطرناکه واقعا چطوری آدرس خون ...

شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن کی میخاد بلابیاره 

اینهمه سال چیزی نشده 

میگم بسته ها ببر میگه نه اشنا باشن کوچیک میشم که ببینن من بسته میبرم براشون 

میگم بیان میگه مرد نیاد در خونه

اژانس میفرستن میگه اژانسیه ۲۵سالش بود منو دیده چرا ترسید 

و ادم بدیه

خونه مادرم بردم بسته ها رو گم میشد یا اشتباه میداد

خودش گفت بیار خونه

میگه جمع کن ولی حتی ماه ۲تومنم نمیده بهم

با زبون خوش وقتی عصبی نیس واسه شوهرت توضیح بده ک اینکار برام سود دارهدستم تو جیب خودمهبگو خودت ببر ب ...

زبون خوش نمیفهمه واقعا همیشه سر من خالی میشه همه چی

میگه دستت توی جیب خودت نباشه میگم پول بده پس ماهیانه نمیده یا کم میده یا دعوا کنیم ماهیانمو قطع میکنه و کلا اذیتم میکنه

میدونی دیگه نمیخامش خیلی خیلی ازارم داده سر همه چی 

یکسالم هست الکی بهم شک کرده برام شنود گزاشته 

دست بزن و عصبیه روز به روزم دارم بدتر میشه

دلم طلاق میخاد اما واسه بچه هام موندم نمیدونم تا کی میتونم دوام بیارم ولی میدونم ک اخرش میرم چون سخت شده زندگی برام

ادرس خونتو نده راست میگن.همه مدل ادمی ادرستو بدونه شمارتو بدونه.بیان در خونه بعضیاشون هم ظاهر موجه و درست ندارن .خوب نیست واقعا.اکثر انلاین شاپا ادرس نمیدن و خرید حضوری ندارن پیک یا اسنپ میفرستن 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن کی میخاد بلابیاره اینهمه سال چیزی نشده میگم بسته ها ببر میگه نه اشنا ب ...

نمیتونی یه راننده خانم خانم پیدا کنی بشه پیک ؟ هفته ای یکبار ارسال داشته باشی همه رو تو اون یک روز بفرستی.دیگه چاره ای نیست با این مواردی که تعریف کردی باید دنبال راهکار باشی.هر دوتون حق دارین هم ایشون درست میگه هم شما 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫