2777
2789
ینی ممکنه پیسی نباشه؟  یه انجمنی خیریه ای چیزی راه بندازین در حمایت ازین افراد تا واسه مردم جا ...

اکثر افراد مخصوصا سن بالاها و بچه ها اصلا نمیفهمن

تلاششون برای نفهمیدنه😂

اره ممکنه پیسی نباشه 

هر لکه ی سفیدی پیسی نیست

یه دکتر پوست خوب برو 

میتونین چند تا دکتر برین که کامل مطمئن شید و جلوی پیشرفت و بگیرین

چند سالشه؟

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه دیگه یکدست شدی خوشگلتر هم شدی😂منم همه بدنمون گرفته ولی دستامو یه جاهایی از صورتم مونده نمیخ ...

نه دو رنگم هنوز خیلی مونده

۷۰ درصدم هنوز 

اره بذاری خودش سفید بشه بهتره 

من شاید منوبنزن بزنم 

حسشم ندارم😂شاید نزنم

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
ینی دگ رنگدونه ها برنگشتن؟ اینجوری ک هیچکی متوجه نمیشه دگ فک میکنن پوست روشنی داری

نه دو رنگم

همه ی بدنم دو رنگه منظورم

تا پوست یکدست خیلی مونده 

اگه برادرت ۴۰ سالشه دیگه بیخیال

روندش کنده معمولا 

کی اهمیت میده

نه دو رنگم هنوز خیلی مونده ۷۰ درصدم هنوز  اره بذاری خودش سفید بشه بهتره  من شاید منوبنز ...

نه نزن چون بزنی بعد نزنی دوباره رنگدانه ها برمیگردن ودوباره لک میشن بزا. خودش سفید شه قشنگتره اگر عقل الانم تو بچگی داشتم هیچوقت خجالت نمی‌کشیدم قشنگ هم هست

نه نزن چون بزنی بعد نزنی دوباره رنگدانه ها برمیگردن ودوباره لک میشن بزا. خودش سفید شه قشنگتره اگر عق ...

سفید نمیشه زیاد انگار متوقف شده 

فقط جدیدا داره میاد تو صورتم 

شما چند سالته؟

دیگه من تا سفید کامل بشه میشه ۵۰ سالم 😂

اره منم خجالت نمیکشم اصلا 

نمیدونم خوشبختانه یا بدبختانه اونقدر گرفتاری دارم که این اخرین گزینه ایه که بهش فک میکنم 

گاهی وقتا فقط بهش گیر میدم وقتی از بقیه چیزا خسته ام😂

ما اصلا تو فامیلامون نداشتیم شوکه شدم یهو

عادی میشه کم کم 

تا وقتی توی صورتش نیاد زیاد جدی نیست