2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیسی دارم گل سوالت چیه دقیقا؟

یکی از اعضای خانواده م یهو یه لک افتاده

خودمم چند سال پیش لیزر موی زائد رفتم نقطه نقطه داشت رنگدونه ها از بین میرفت نگران شدم دگ نرفتم

سوالم اینه ک چقد رو زندگی اجتماعی تاثیر میذاره؟ کلا هر چی میدونی بگو عزیزم

اگه بیماری که لکه های تیره و سفید میزاره منطورته اون درمان داره با لیزر بدنو یکدست سفید میکنن با لیز ...

اره همون

ولی فک کنم یه درصدی تاثیر میذاره ینی تا وقتی هنوز رنگدونه ها زیادن خیلی اثری نداره

یکی از اعضای خانواده م یهو یه لک افتاده خودمم چند سال پیش لیزر موی زائد رفتم نقطه نقطه داشت رنگدونه ...

خب خیلی گلم 

بستگی به ادمش داره 

یکی کم میاره یکی نمیاره 

البته اینکه کجا زندگی میکنی هم مهمه

من تو یه شهر کوچیکم خیلی داغون میشم 

ولی شهرای بزرگ بهترن همه جور ادمی میبینی

بعدشم برو دکتر شاید پیسی نباشه یا اگه اون اول بری یا اون عضو بره بهتر درمان میشه 

پشت گوش ننداز

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
اگر بگی رو زندگی اجتماعی تاثیر نداره که دروغه صددر صد داره متاسفانه الانمن بچگیم از اینکه کسی ببینه ...

بنظرم ی انجمنی چیزی تشکیل بدین در حمایت از این بیماری تا یه ذره بار منفی روحی روانی بیمارا کم بشه مردم بفهمن ک فقط ی اختلال سیستم ایمنیه

خب خیلی گلم  بستگی به ادمش داره  یکی کم میاره یکی نمیاره  البته اینکه کجا زندگی می ...

ینی ممکنه پیسی نباشه؟ 

یه انجمنی خیریه ای چیزی راه بندازین در حمایت ازین افراد تا واسه مردم جا بیفته ک یه اختلال سیستم ایمنیه و چیز بدی نیس کم کم جا میفته عزیزم

چند سالته عزیزم همه بدنتو گرفته یا فقط کمی

همه بدن 

از دو سه سالگی دارم

الان ۲۰

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟