2777
2789

بچه ها یه عکس میدم بگین چیه..

توبرنامه همراه من خلاصه کارکرد اینترنت گرفتم اینک نوشته اینترنت بین الملل فکرکنم گوگل میشه....ولی اینترنت داخلی و اینترنت پیام رسان چیه؟؟؟

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ايتا و روبيكا داري پيامرسانه ديگه 

و سايت هاي ايراني مثل آپارات و همين نيني سايت هم ميشن سايت هاي داخلي 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

برو دفتر پیشخوان حتما

امکان داره  اشتباه شده گوگل ک بین المللی نمیزنه.اون مال خارج شدن  از مرز میشه وقتی بزنه.یعنی سیم کارت عبور کرده از حیطه مخابراتی کشور

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
برو دفتر پیشخوان حتما امکان داره  اشتباه شده گوگل ک بین المللی نمیزنه.اون مال خارج شدن  ا ...

اون گوگله..موتور جستجو که بین المللیه😑😑😑

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اگه ايتا و روبيكا داري پيامرسانه ديگه  و سايت هاي ايراني مثل آپارات و همين نيني سايت هم ميشن س ...

وای نکنه شوهرم عضو نی نی سایته🤣🤣🤣...

چجوری گزارش اینترنت خریدناشو ببینم؟؟

اون گوگله..موتور جستجو که بین المللیه😑😑😑

خیر  اونم نیس.

کلی شهرهای نیویورک رو زدم دیدم با آنلاین حتی اما اینجوری شما فرمایش کردین نشد.

شما برو پیشخوان تا رفع ابهام بشه بلکه هزینه اضافی ندید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
وای نکنه شوهرم عضو نی نی سایته🤣🤣🤣... چجوری گزارش اینترنت خریدناشو ببینم؟؟

احتمالا همون همراه من بسته هاشو نشون بده 

من خيلي وارد نيستم گل

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️