2777
2789
عنوان

دوستم چکار کنه ؟

337 بازدید | 19 پست

بچه ها یکی از دوستای من ،یکی رو از قبل دوس داشت که طرف کافی شاپ داره و این خانوم‌زیاد اونجا میره (با هم‌میریم وطرف هم‌خیلی تاپه) حالا رفته جایی بهش گفتن این پسره (که آمارشم خیلی دقیق داد)برات دعای محبت گرفته شدید به صورت طلسم گرفته که خودت بری بهش پیشنهاد دوستی بدی التماسش کنی وبیفتی دنبالش نتونی در بری چون خسته شده ودلش میخواد بیای منتشو‌بکشی (البته دوستم آدم‌مهربونیه ولی مغرور وبا حیاست نمیتونست به پسره ابراز علاقه کنه) حالا دوستم چیکار کنه پسره رو‌دوست داره؟درضمن از قبل ازینکه بره اونجا هم‌ دوسش داشت وبخاطر علاقه اش می رفتیم‌اونجا اما چون یهو احساس کرد نمیتونه بدون اون زندگی کنه ‌وکلا آدم‌خیای منطقی وپزشک هم‌هست هیچوقت علاقه باعث‌نشده خطا کنه شک کردیم که چرا انقدر مثل مرغ سر کنده هست ورفتیم پرسیدیم از کسی چرا اینطوری شده که گندش درومد چکار کنه به نظرتون؟ در ضمن چیز عجیبش که دوست دارم‌نظر شما رو‌هم‌بدونم اون طرف که گفت تاریخ دعا رو‌هم داد ازون به بعد اصلا پسره کافی شاپ نیومده که ما حالاتشو‌بفهمیم‌ 

بنظرم اولا دعا و اینا رو چرت گفته دوما دوستت پیشنهاد نده

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یه نفر کی بود به شما این حرفا رو گفته؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مگه پزشک وقت داره بره کافی شاپ؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پس چطوری گفته دعا گرفته؟ با اون پسر آشناست؟ رو چه حسابی شما حرفشو قبول کردین؟

ما همیشه پیش این خانوم میریم فوق العاده هست خانومه نقاشه ولی از روی قهوه و ورق میگه  دهساله تمام ما میریم پیشش اینجا کلمه اش ممنوعه 

بنظرم اولا دعا و اینا رو چرت گفته دوما دوستت پیشنهاد نده

خب نداده منتظر پسره پیشنهاد بده اون خانوم‌کفت پسره هم خیلی منتظر بوده رفته دعا کرفته خودشو راحت کرده