ا ه خداروشکر صحیح و سالمن ماشاالله خیلی هم شیطونن دختر اولم که مدرسه میره درسشم خوبه دختر دومیمم خیلی شیطون و بازیگوشه، هر دو هم باهوشن اینی که میگی بچه بخاطر آمپول فشار راه نیفتاده عجیبه چون اطرافیان من همه آمپول فشار زدن و اصلا چنین اتفاقی نیفتاده، شاید اون بچه ای که شما دیدین از جای دیگه مشکل داشته خونوادش نخواستن بگن الکی گفتن بخاطر آمپول فشاره
عزیزم منم دردم نگرفت وآمپول فشار زدن ولی چیز بدی هم نیست که منم مثل تو بودم میخواستم همه چی طبیعی باشه ولی خدا این جور خواسته بود از وقتی دردم گرفت ۴ساعت بعد زایمان کردم البته با بی حسی
آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید تیکر بارداری خواهرمه 😍
من بچم ۳۷ و سه روز باردار بودم دکتر بخاطر فشار ۱۳ و یکم دفع پروتئین برام ختم بارداری داد و فرداش سزارین شدم پسرم به دنیا اومد بچه منم بریچ بود
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢