2777
2789
شکر خدا بچه هات سالمن ؟هیچ مشکلی ندارن؟

ا ه خداروشکر صحیح و سالمن ماشاالله خیلی هم شیطونن دختر اولم که مدرسه میره درسشم خوبه دختر دومیمم خیلی شیطون و بازیگوشه، هر دو هم باهوشن اینی که میگی بچه بخاطر آمپول فشار راه نیفتاده عجیبه چون اطرافیان من همه آمپول فشار زدن و اصلا چنین اتفاقی نیفتاده، شاید اون بچه ای که شما دیدین از جای دیگه مشکل داشته خونوادش نخواستن بگن الکی گفتن بخاطر آمپول فشاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خیلی مواظب باش از دکترت بپرس بچه کامل باشه ریه اش کامله خودش سزارین کنه تموم بشه راحت بشی خیالت ...

سزارین نمیکنه عزیز.معرفیم کرده بیمارستان برا طبیعی با امپول فشار.هیچگونه دردی هم ندارم ن اقباض ن درد پریودی

منم هردو دخترم ۳۸هقته بدنیا اومدن کیسه ابم پاره شد اولی با امپول فشار اومد نگران نباش ۳۸هفته کاملا بچتون رسیده.ب حرف دکترتون اعتماد کنین اگه شک دارین دکترتون عوض کنین نظر اونم بپرسین

عزیزم منم دردم نگرفت وآمپول فشار زدن ولی چیز بدی هم نیست که منم مثل تو بودم میخواستم همه چی طبیعی باشه ولی خدا این جور خواسته بود از وقتی دردم گرفت ۴ساعت بعد زایمان کردم البته با بی حسی

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
سزارین نمیکنه عزیز.معرفیم کرده بیمارستان برا طبیعی با امپول فشار.هیچگونه دردی هم ندارم ن اقباض ن درد ...

وقتی بهت سوزن فشار بزنن احتمالا کمتر از یک ساعت بعدش کیسه آب پاره میشه دردهات  شروع میشه

پارسا پسرمامان😍

من بچم ۳۷ و سه روز باردار بودم دکتر بخاطر فشار ۱۳ و یکم دفع پروتئین برام‌ ختم بارداری داد و فرداش سزارین شدم پسرم به دنیا اومد بچه منم بریچ بود

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
عزیزم منم دردم نگرفت وآمپول فشار زدن ولی چیز بدی هم نیست که منم مثل تو بودم میخواستم همه چی طبیعی با ...

خوبه پس عزیزم.منم امروز میرم پیش ی دکتر دیگه اگه اونم همون نظرو داشت میرم بلوک زایمان

خوبه خدا رو هزار مرتبه شکر ک سالمن.من ناراحت بچمم چون خیلی بدبختی کشیدم تا باردار شدم .بارداری خیلی ...

نه عزیزم صحیح و سالم میاد بغلت انشالله ❤️

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
واقعا؟خوبه تاپیک زدم واقعا دلگرم شدم

آره اصلا نگران نباش اتفاقا بدونی بچه کی دنیا میاد خیلی راحت تره من شب خونه رو جارو زدم برای خودم سوپ پختم صبح زود بلند شدم رفتم حموم موهامو بافتم البته استرس زیاد داشتم نتونستم زیاد چیزی بخورم بخوابم چون دیابت داشتم نذاشتن چیزی بخورم اونجا بیشتر خسته بودم صعف داشتم شما سعی کن غذا خوب بخوری بخوابی تا اونجا جون داشته باشی