2777
2789
اره دقیقا بخاطر همین ناراحتم.نمیخوام با امپول فشار دنیا بیاد چون یکی از اشناهامون بچش با امپول دنیا ...

منم فشارم روز آخر شد ۱۶ بخاطر یه مسئله ای دکتر ختم بارداری اعلام کرد غروب بودگفت همین الان برو بیمارستان بستری شو که فردا زایمان کنم برای هردوتا بچه هام این طوری بودم 

خداروشکر الان هردوتا سالم هستن فقط بدنیا اومدن دوکیلو داشتن وزنشون خیلی کم بود ولی الان ماشاالله از هم سن سالای خودشون بزرگترن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من سر بچه اولم درد نداشتم کیسه آب پاره شد رفتم بیمارستان ۳۸ هفته و 5 روز بودم با آمپول فشار زای ...

خیلی کار خوبی کردن سر اولی آمپول فشار زدن چون ممکن بود بچه بیفته تو خشکی خدایی نکرده زایمانتون سخت بشه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

سلام منم پسرم ۳۷هفته چهاروز با امپول فشاربه دنیا آوردم طبیعی هم زایمان کردم فشارم ۱۴رو۹بود هیچ علایم زایمان هم نداشتم با آمپول فشاربه دنیاآمد...الان ۹سالشه هیچ مشکلی نداره

منم فشارم روز آخر شد ۱۶ بخاطر یه مسئله ای دکتر ختم بارداری اعلام کرد غروب بودگفت همین الان برو بیمار ...

خوبه خدا رو هزار مرتبه شکر ک سالمن.من ناراحت بچمم چون خیلی بدبختی کشیدم تا باردار شدم .بارداری خیلی خیلی سختی هم داشتم.میگم ب اخراش ک رسیدم خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد

دقیق 38 و چن روز؟وزن نینیتون چقده؟ منم بریچ بود ولی سفالیک شد از بس پیاده روی کردم و ورزش

ببین هفته ۳۸ که نرماله، سزارینا همه هفته ۳۸ سزارین میشن

بچه دوم من هفته ۳۸ وزنش ۳۳۰۰بود

خوبه خدا رو هزار مرتبه شکر ک سالمن.من ناراحت بچمم چون خیلی بدبختی کشیدم تا باردار شدم .بارداری خیلی ...

فقط خیلی مواظب باش از دکترت بپرس بچه کامل باشه ریه اش کامله خودش سزارین کنه تموم بشه راحت بشی خیالت راحت بشه 

اصلا استرس نداشته باش نارنج بخور فقط استراحت کن اصلا اصلا عصبانی نشو حتی امروز ناهار برنج خورشت بدون نمک بخور ترشی شیرینی هم نخور