2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست
۳۳ سالشه شعلش سخت نیست وضعیت مالی متوسطه. الان ۱۰ ساله همینطوره ولی خب بعد بچه دوم شدتش بیشتر شد

ببین عزیزم دیگه میل شون که مثل روزها اول نیست حالا چون میلش کم شده دلیل بر این نیست که میزان علاقه اش نسبت به شما کم شده باور کن اون اصلا فکر این نمیکنه که الان تو حس حقارت داری مشکلات زندگی خرج ومخارج بچه ها مسئولیتش چند برابر شده فکرش مشغول آینده بچه هاس خب اینا بی تاثیر نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قبل ازدواج دختر وپسر یه تعیین مزاج میشدن خیلی بده که این طوری من خودم اوایل ازدواجم خیلی اذیت شد ...

منم واقعا اذیت شدن این ۱۰ سال. مخصوصا اوایل ازدواج فک کن تازه عروسی کردی بعد شوهرت هیچ حسی بهت نداره. من شبهای خیلی زیادی به خاطر این موضوع با بغض و اشک خوابیدم ولی خب اون اصلا متوجه نمیشد و منم غرورم اجازه نمیداد بخوام بهش اصرار کنم. و به کسی هم روم نمیشد بگم...

کاش قبل ازدواج دختر وپسر یه تعیین مزاج میشدن خیلی بده که این طوری من خودم اوایل ازدواجم خیلی اذیت شد ...

بدبختی اینه ازدواج هزارمعیار داره ؟ می میری تا یکی پیدا بشه حداقل یکی دوتا از معیارات رو داشته باشه . تازه اگه خواستگار خوب معرفی بشه . بعد بیاییم اینم اضافه کنیم که دیگه ازدواجی سر نمی گیره 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏
بدبختی اینه ازدواج هزارمعیار داره ؟ می میری تا یکی پیدا بشه حداقل یکی دوتا از معیارات رو داشته باشه ...

بله خب ازدواج موفق به این آسونی بدست نمیاد همین طور که می‌بینید خیلی از واجا الان تو طلاق عاطفی بسر میبرن مثل ازدواج خودم

خوب شد گفتی همه رو باخبر کردی و مخصوصاً استارتر رو ازناراختی درآوردی

انگار شما ناراحت شدی بیشتر .من خودم سرد مزاجم ب اسی گفتم که دست خودش نیست شوهرش میل ب رابطه نداره باید بره دکتر منم از اول اینطوری نبودم از وقتی بچه دومم اومد سرد شدم واین به جذابیت طرف هیچ ربطی نداره مشکل از خود درونه

خودت چند سالته ؟ چون در یکی از تاپیکات گفتی دکترا داری فک کردم سنتون بالاست و مشغله زیاد 

خودم ۳۰ سالمه تا دکتریم تموم شه میشه ۳۲ سال. خودم شاعل نیستم گداشتم بچه هام بزرگتر بشن. شوهرمم فعلا شغلش سخت نیست 

شما الان مشکلت حل شده؟ میشه لطفا بگی چکار کردی؟

مشکل من چند تا بود . اولا بستمش  به  جینسینگ و زنجبیل    تغییر رژیم  غذایی   که خیلی  مهم بود . 

بعد  امکانش  رو داشتیم  محل  زندگی  رو و خونه رو عوض  کردیم  حدودا ۵۰  درصد  موثر  بود . 

و اگه  نمیخندی  من  ۷۰ درصد لباسام و انداختم دور  و یه سبک جدید  خرید  کردم . 

و خودم  تغییر  خلق و خو دادم . ۷  صبح پا میشم  چه  همسر بیدار باشه    چه نباشه  

ورزش میرم    باشگاه  میرم   پول  خرج  میکنم    تنهاش  میذارم   نه طولانی  ولی  فهموندم  میتونم  بدون اون  نباشم .  

کارایی  پر  هیجان  که قبلا  نمیکردم و امتحان  میکنم .   و یه  هیجانی  تو زندگی وارد  کردیم . 

همسر  من  تا قسمتی  از  لحاظ  اعصاب و روحیه  ، خودش   خسته  بود . انگیزه  میخواست  و قبول  نمیکرد  مشکل داره .   نمیگم   شما هم این راه و  برو  ولی شاید لازم  باشه  از نقش  مادر  بودن  در بیای  .. 

اگه  متوجه  حرفم  نشدی  از  یه   مشاور کمک بگیر .  من هم گرفتم 

.
بله خب ازدواج موفق به این آسونی بدست نمیاد همین طور که می‌بینید خیلی از واجا الان تو طلاق عاطفی بسر ...

کلا ازدواج خیلی خیلی سخته . مگه اینکه بی خیال باشی و یکیو انتخاب کنی . چون هرکسی چندین مشکل اساسی داره که نمیشه نادیده گرفت و اگه نادیده نگیری مجرد باید بمونی مثل من . و اگر هم ازدواج کنی باید بسوزی و بسازی .

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏

من مجردم ولی به نظرم درصد خیلی کمی ازین مشکلات به جسم و هورمون زن و مردی که تمایل به همسرش نداره برمیگرده .‌و بیشتر مربوط به احساسات و روابط انسانی است .مثلا حوصله و علاقه به هم نداشتن .