2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست

خودت برو پیش دکتر و علایمش رو بگو ببین چی میگه 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط علاجش دکتر محمد زاهد نیاس  یعنی یه نسخه بره پیشش بخدا اگه از این رو ب رو نشد    

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
عزیزم قهوه تو طب سنتی چون درجه سردیش 4عه جزو سموم بحساب میاد دکتر به من گفت فوقش سالی یه کاپ میتونی ...

جدی؟خودم هرروز میخورم...البته الان بیشترچیزایی داریم میخوریم ضررن دیگه

حالا شوهر من دو روز یک بار ازم رابطه میخواد بخدا خسته شدم انگار تازه عروسی کردیم ۱۰سال ازدواج کردیم خونه باشه دوس داره روزی بار .منم بهش گفتم بسه دیگه چخبره مردم هفته ای ی بار میخوابن اونم در جوابم میگه چون ازت سیر نمیشم😥😥 منم میخوام برم اعطاری کافور بگیرم براش ی کم میل جنسیش کم بشه 

کاش قبل ازدواج دختر وپسر یه تعیین مزاج میشدن خیلی بده که این طوری من خودم اوایل ازدواجم خیلی اذیت شدم اما وقتی باردار شدم و بعدش کلا خیلی سردتر شدم اگه بخوام کاری کنم باید خسته نباشم خوابم نیاد حس داشته باشم بعضی وقتام میگم خدا کنه نخواد

کاش قبل ازدواج دختر وپسر یه تعیین مزاج میشدن خیلی بده که این طوری من خودم اوایل ازدواجم خیلی اذیت شد ...

الان جدیدا جز سوال های خواستگاری شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جدی؟خودم هرروز میخورم...البته الان بیشترچیزایی داریم میخوریم ضررن دیگه

شوهرمن من روزی دو سه تا رفته یه اسپرسو ساز برقیم خریده من خیلی کم پیش میاد بخورم

طرف ما یه مدل قهوه جوشوندنی درست میکنن با دوا عطاری مختلف که یکیش همین قهوه است من قهوه رو حذف کردم بجاش هسته خرما که گرمه ریختم خودم هر روز میخورم

۳۳ سالشه شعلش سخت نیست وضعیت مالی متوسطه. الان ۱۰ ساله همینطوره ولی خب بعد بچه دوم شدتش بیشتر شد

خودت چند سالته ؟ چون در یکی از تاپیکات گفتی دکترا داری فک کردم سنتون بالاست و مشغله زیاد 

یک خانم زیبا باهوش و مستقل . خدا رو شکر که زندگی پرباری داشتم و قوی و مستقل بودم 🤗😊🙏