2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست
یعنی چی بهش بگو جوونیم و اول زندگیمونه اشتباه نکن بهش بگو نیاز داری سرکوفت بزن ببین شاید رفت دکتر

ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم تا حالا چندین بار سر این موضوع بحث و دعوا داشتیم ولی خب حاضر نیست بره دکتر اینم از شانس منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره گل سرخ بده بهش 

غذاهای طبع گرم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دقیقا همین کارو کردم و اون از خدا خواسته کلا جا خوابشم جدا کرد. 

بیخود برو کنارش نذار جدا شه از الان با هر ترفندی شده نذار خودشو راحت کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
لاغره ولی ضهیف نیست. نه بابا اصلا میل نداره مطمئنم که جایی نمیره. سرش هم خیلی شلوغ نیست شغلش

اسی  همسر  من و توصیف  کردی .   خیلی  بهم  بر میخورد . تازه  من بچه  نداشتم  و از لحاظ پوشش و ‌ راحت بودم .

تا حدی  تحقیرم  میکرد  که  روزی دوبار  حموم میرفتم  ولی  مطمئنن  شدم  خودش  مشکل  داره .

نمیخوام  حرفهای  زنهای  عقب  مونده  رو بزنم  ولی  تغذیه   ،  پوشش  و( اعصاب  و روحیه)  این سه  ، چهار تا  حل  بشه   .. 

.
اتفاقا فشار اقتصادی باعث شده گرمتر بشن مردا چون دیگه مالی نمیتونن میگن بزار جنسی تامین کنیم

بر عکس  نمیگی  .  وقتی  فردا  چک دارن  وقتی  تو خودشونن    ناراحت   چطوری  گرم  میشن ؟ یه دونه  استثنا  رو ول  کن 

.
اصلا نمیتونم حرف دکتر بزنم خیلی بهش برمیخوره و بدتر میکنه

کنبود این نیاز شمارو پرخاشگر و غمگین و پیر میکنه بنظرم با یه مشاور صحبت کن و به درمان از راه دور کنترلی روش انجام بده فیلم س رو ذهن مردا تاثیر داره اگه ببینه شاید تقویت بشه

گرمیجات دادم زیاد  تاثیری نداشته. نهایتا شده ماهی دوبار...

بازم ادامه بده بروعطاری دارو بگیر...قهوه هرروزبده بهش..بادمجون سیاه...بعدبخودتم زیادبرس ..نقطه ضعفشو ک بخادتحریک بشه بلدی همونوهی انجام بده..

بازم ادامه بده بروعطاری دارو بگیر...قهوه هرروزبده بهش..بادمجون سیاه...بعدبخودتم زیادبرس ..نقطه ضعفشو ...

عزیزم قهوه تو طب سنتی چون درجه سردیش 4عه جزو سموم بحساب میاد دکتر به من گفت فوقش سالی یه کاپ میتونی بخوری