2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تاخیر گفتار دارن

28566 بازدید | 379 پست

سلام پسرم سه سالشه حرف نمیزنه واقعا روانم ریخته بهم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ جلسه گفتار بردم همش جیغ میزنه سه حا عوض کردم نمیخاد بره نمیدونم چرا اصلا همکاری نیمکنه تو خونه آروم و خوبه بازی میکنه فقط آواز میخونه مامان بابا میگه خدایا من بمیرم دیگه از فکروخیال خواب ندارم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

عزیزم هیچ مشکلی نداره 

اگر از کلمه های کوچیک استفاده میکنه هیچ جای نگرانی نیست 

نهایتا با گفتار درمانی حل میشه صبور باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

هیچ کلمه ای نمیگه؟

فقط مامان بابا گاهی هم میگه به به ی آواز هایی هم میخونه بی مفهوم

۶ جلسه گفتار بردم همش جیغ میزنه سه حا عوض کردم نمیخاد بره نمیدونم چرا اصلا همکاری نیمکنه تو خونه آرو ...

تو ارزیابی اولیه چی گفتن بهتون؟

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید

ببرش گفتار درماني دختر من از دوسالگي شروع كرد ميخاستم ببرمش گفتن نميخاد الان ولي خوبه ولي بازم بعضيا نميفهمن چي ميگه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عزیزم هیچ مشکلی نداره  اگر از کلمه های کوچیک استفاده میکنه هیچ جای نگرانی نیست  نهایتا ب ...

کلمه های کوچیک هم نمیگه ولی میفهمه چی میگم بهش