2777
2789
سلام عزیزان تقریبا ۱۰ روز پیش رفتم برای خرید نقره...... چون دیگه نمیخواستم طلا بخرم خونه وماشین خریدیم بخاطر همین..... رفتیم نقره فروشی ومن یه سرویس نقره انتخاب کردم با ۶تا النگو نقره و انگشتر نقره که به سرویسم میاد.واقعا عالی بود.سرویس و انگشتر طوری هستن که اصلا با طلا سفید مو نمیزنه واقعا زیبا طراحی و کار شده.اما النگوها رو دست کردم وباهاشون حمام رفتم از تیزبر استفاده کردم البته روشونو کامل پوشوندم چون موقع تیزبر زدن طلاهارو هم درمیارم چه برسه به نقره. بعد یه کم النگو هام تیره شد با ریکا شستم دوباره براق و تمیز شد.اما چند روز پیش یه حمام طولانی رفتم وباز از تیزبر استفاده کردم دیگه این دفعه رنگ النگوها افتصاح شده بود.انگاری مس دستم بود. دیشب النگوها رو درآوردیم بردیم به صاحب مغازه نشون دادیم گفت برات میشورمش رفت شست واومد یه برقی روش افتاده اینقدر تمیز شده که انگاری طلا هستش اصلابا طلا مو نمیزنه. فروشنده گفت این رنگ طلاش اصلا نمیره و خیلی خوبه این چیزی که روش بوده اکساید نقره بوده که پاک شده. از موادی استفاده کردی که به نقره واکنش نشون داده و رنگ النگوها اینجوری شده. حالا نمیدونم النگوها رو چیکار کنم.۴۵۰تومان هم خریدمش..... واقعا اعصابم خورده از طرفی خیلی تمیز و خوشگل هست از طرفی میگم نمیشه که همش شستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر حرص خوردم. دوست داشتم یه کم زیور آلات داشته باشم.همش میگم کاش استیل زرد میگرفتم پولشم چیزی نمیشد هرموقع هم نمیخواستمش مینداختم دور اما اینجوری دلم نمیسوخت........ سرویس و انگشتر نقره عالیه واقعا از خریدش راضی هستم اما این النگوها خیلی اعصابمو خورد کردن
آره کلا نقره اینطوریه... یکم مدارا کن باهاشون دیگه نقره از استیل که بهتره...حاضری استیل باشه ولی نقره نباشه
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....