2777
2789
عنوان

از بین بردن دود از کاغذ دیواری

3955 بازدید | 8 پست

خانما کسی میدونه چطور دود از روی کاغذ دیواری پاک کنم خونه جدیدمون تمیز کرده بودن برق میزد امروز فهمیدیم برق اتصالی کرده اتش سوزی شده رفتیم دیدیم اشپزخونه ترکیده اما پذیرایی کاغذ دیواریش نو بوده دود گرفته نصفه بالاش خیلی داغون شدم اگه کسی میتونه بگه چطور میشه پاک کرد

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از کاغذدیواریا حالت روغنی دارن که میشه شستشون، تمیز کردن اونایی که کاغذین رو در جریان نیستم

نمونشو ببرم اونجا که میفروشن میگن قابل شستشو هست یانه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
نمونشو ببرم اونجا که میفروشن میگن قابل شستشو هست یانه

اگه جنس خارجی هس قابل شستوعه من جای بخاری خیلی سیاه شده بود یکم مایع یاخیلی کم‌ تایدریختم توبخارشوکشیدم قشنگ آب سیاه می‌ریخت بعدبادستمال خشک بعدش پاک کردم خیلی تمیزشدتوهم ببین اگه قابل شستوعه همین روشوبااحتیاط انجام بده نتیجه روبگو