2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66246 بازدید | 1440 پست
ممدابگیرولی عصبی وقاطی سریعم باحرف خوب نرم میشن صدیقه هافتنه وفضول  فاطمه هاجذاب مهربون دل رح ...

واعی همش درست 😂😂😂چ اسم کاربریت باحاله 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی کبری دیدم بدجنس وعوضی بودن  سهیلا خوشگلن  مریم ها خوشبختن

منم کبری دیدم چنان کینه‌ای که نگو. خشم و کینه از نگاهش می بارید. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

زهرا ها مهربونن و خودمونی 

علی ها زود جوش 

مسعود هیز 

مریم ها موزی و دورو 

امید ها آروم و ریلکس و سنگین 

راضیه ها هم دوسه مورد داشتیم خراب بودن🤣

لیلا ها  زرنگ و با سیاست و پولدار 

دو

والا من مریم و سونیا رو دیدم خیلی مهررربون میشم خودمم سونیا هستم ولی به جز خودم دوتا سونیا دیدم دوستام هستن مثه فرشته ها میمونن از بس مهربون و باشخصیت هستن مریم ها هم خیلی خوب میشن 

اسم شوهرم مرتضی هس و برادر زادمم مرتضی و یه دوس پسر هم داشتم قبلا اسمش مرتضی بود دوتا از رفیقای شوهرمم مرتضی هستن اینا همشون خیلی با معرفت و اخلاق مردونه دارن اصلا خاله زنک نیستن خیلی جالبه برام این مساله 😬

کاپ مزخرف ترین تاپیک تعلق میگیره به این. کاش هیچ مردی این تاپیکو نبینه چون بهش اثبات میشه زنا بی عقلن! 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اسم داداشم مهدیه نگوووو😭 من همیشه ترس ازدست دادنشو دارم نمیدونم چ مرگمه هروقت یه جوون ببینم ک فوت ...

ما تو فامیل هرچی مهدی داریم ..خوش شانس و خوش برخوردن

کسی رو هم نداشتیم که زود فوت کنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

زیرک و خونگرم

درسته ولی🥺😂

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم