مانکن۷۴ مدیر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 عنوان اسم ها و شخصیت ها👩🤵♀️🧑🦱👩🦲👱♂️👱♀️🧑⚕️🤵👨💼 | مشاهده متن کامل بحث + 66247 بازدید | 1440 پست به این اعتقاد دارین که اسم های مشترک شخصیت های مشترک دارن؟مثلا چندین زینب میشناسم که همشون در زندگیشون سختی ها ورنج های زیادی کشیدنچندین کبری میشناسم که مرموزنچندین احمد که خانواده دوست هستنحالا شما بگین 1401/11/18 | 00:50 71 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 د مورد ینب مخالفم دور من زینبا خوشبختن و پولدار کبری هم یدونه داریم صاف و سادست احمد و ولی موافقم کبری ها رو نگفتم بدجنسن یه طوری رمز آلودنو زینب ها شاید موفق پولدار خوشبخت یا هر چی باشن سختی ها و رنج هایی کشیدن که هرکسی خبر نداره اخه من ۴ تا دوست به اسم زینب دارم همشون اینطورین
باران_بهاری_تونم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 927 پریسا و پریناز ها چجورین ؟ تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍بهنیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)
سمتنو عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3979 به چه نکته ای اشاره کردی اتفاقا بخاطر بدنش بشدت تو چشمه جوووون😋😋
baarroon عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 64 من مهساهای متفاوت دیدم یکیشون فوق العاده خوش اخلاق و خاکی یکیشون بشدت حسود و ناشکر اون حسوده اسم اصلیش مهسا نبوده😂😂فیک بوده
خواهرلاکپشتاینینجا عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 882 ممدابگیرولی عصبی وقاطی سریعم باحرف خوب نرم میشنصدیقه هافتنه وفضول فاطمه هاجذاب مهربون دل رحم بعضی موقع هاجنی میشن😑زهرا هااکثرامهربونمرضیه هاخنگ وبی سیاست😆طاهره جدی رک حالا بنظرتون حمیده چطوریه😃😂 یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
fatemehfr عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2155 زینب هارو قبول دارم چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
homa1040 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 2500 واای اره اسم خیلی تاثیر داره واقعا منم دیدم زیاد روی شخصیت که خیلی زیاد تاثیر داره 💚
باران_بهاری_تونم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 927 کبری ها رو نگفتم بدجنسن یه طوری رمز آلودن و زینب ها شاید موفق پولدار خوشبخت یا هر چی باشن سختی ها و ... منم هرچی زینب دیدم سختی بسیار بسیار زیادی کشیده تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍بهنیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)
fatemehfr عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2155 ما هر چی ندا دور بر داریم دست کج به شدت عوضی انگار از هم کپی گرفتنشون منم یه ندا میشناسم از اون اخرااااشه زنکه عن😑 چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
عصمت_لوپز عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 3076 ما شهرمون کوچیکه یه زمانی هر چی مهدی داشتیم میمرد یا هر جوونی ممیمرد اسمش مهدی بود ... اسم داداشم مهدیه نگوووو😭من همیشه ترس ازدست دادنشو دارم نمیدونم چ مرگمه هروقت یه جوون ببینم ک فوت کرده به داداشم نگا میکنم های های گریه میکنم حالا داداشم خداروصدهزارمرتبه شکرصحیح وسالمه ۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونمتوماه محرم این هدیه قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
mariaaaagoliii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 140 درمورو نگین ها هم بگید😂ببینم چجوریم مغرور ولی مهربون به هر کسی محل نمیدن میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔
homa1040 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 2500 پریسا و پریناز ها چجورین ؟ یه پریسا داریم از دماغ فیل افتاده و بسی عقده ای🤕یه پریسا دیگه داریم خیلی خونگرم و باحال 💚