2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66248 بازدید | 1440 پست
زرنگ اما مغرور و خودشون در اولویتن درسته؟

افرین 👍 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره و واقعا راست هست...بچه ی دوست عموم همیشه ی خدا مریض بود و توی جا بود هزار تا دکتر بردنش نمیدونستن چشه تااینکه ادرس یه سید یا همون دعانویس رو بهش دادن(من نمیدونم ادرسش کدوم شهر و کجاست)بعد ایناهم گفتن این راه رو هم بریم ببینیم چی میشه که طرف بهشون گفت مشکل اسمشه اسمشو عوض کنین ایناهم اسمشو عوض میکنن میبینن پسرشون سالم و سرحال میشه

فقط میدونم ممد ها بگیرن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

در مورد هستی ها نظری ندارید؟😂💔

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
هر محدثه ای دیدم چش رنگی بوده  با سیاست و حرص دربیار

ففط منم که از این محدثه ها ندیدم😂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
پناه میبرم به خدا از خرافات و بدعت های نی نی سایت... و صد البته جهل های مرکب... خانم ها اسم فقط یک ن ...

هر کسی یه اعتقادی داره عزیزم. من اعتقادم رو به اشتراک گذاشتم بعضی ها موافق بودن بعضی ها مخالف 

نه اجباره نه خرافات یکی قبول داره یکه نه

نظر شما هم محترمه