2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66245 بازدید | 1440 پست
هر محدثه ای دیدم چش رنگی بوده  با سیاست و حرص دربیار

چشم رنگی نیستم 

ولی بقیه رو هستم 😐😂

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم های اطرافتون چجورین؟ البته اعتقادی ندارم برا سرگرمی میپرسم

منم اعتقادی ندارم 

مریم هایی که میشناسم

۳ تاشون مهربونن بشدت و دلسوز+نا گفته نماند اگه منفعتی توش باشه مهربونی و دلسوزی دارن

یکی فوققققققق بدجنس و خودخواه 

یکیش فوققققق پاچه پاره و فوضول که هیچکی توی جمع ها دعوتش نمیکنه چون به همه گیر میده و جیغ جیغ میکنه 

یکیش آب زیرکاه و مرموز 

اطرافم مریم زیاد هست ولی اخلاقاشون یکی نیست 

تنها چیز مشترکشون اینه که خورده شیشه زیاد دارن  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
😂😂😂😂😂 به خدا من اینجوری نیستم😂😂

😂😂😂شما گلی پ

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
مریم های اطرافتون چجورین؟ البته اعتقادی ندارم برا سرگرمی میپرسم

من اسم خواهرم مریم هستش و به شدت خوشگله توی فامیل همه از خوشگلیش تعریف میکنن جاریم هم اسم دخترش رو مریم گذاشته الان پونزده سالشه ولی خوب سبزه ی تیرس و چهره ی معمولی داره

پناه میبرم به خدا از خرافات و بدعت های نی نی سایت... و صد البته جهل های مرکب... خانم ها اسم فقط یک نشونه است که خود آدم بهش هویت میده کلا مرزهای تربیت خانوادگی شرایط زنذگی و اجتماعی و فهم و شعور خود آدم ها رو جا به جا کردید اول فکر کردم تاپیک برای سرگرمی هست اما دیدم نه خیلی جدی نشستید بحث میکنید 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
این از دوست داشتن زیاده منم گاهی این فکرها رو میکنم؛ بعد بلند میشم سرمو گرم میکنم یادم بره انشالله ...

اره همینطوره واقعا

انشالله عزیزم ممنون🧡

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲