2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66250 بازدید | 1440 پست
اخ چقدر دلم میخواد بیام بزنمت😐😐 پاشو خودت و جمع کن دوستش داری ان شاالله خدا برات نگهش داره برا سلا ...

من کلا رو عزیزانم وسواس فکری دارم روداداشم بیشتر

نکنه مریض بشن نکنه فلان بشه چندساله همینم....خسته شدم😥

انشالله 🧡مرسی عزیزم

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
چند تا پست بالاتر نظرتو راجع ب اسمایی ک گذاشتم میگی؟

یا مثلا دیدین بعضیا هر چی میخورن باز لاغرن یا بعضیا آب که بخورند هم سریع واق میشن اینا بخاطر طبع اسمشون هست که یا آتشین هستن که همیشه هر چی بخورم لاغر میمونن یا بلغمی و طبع سردی دارن که با کوچکترین چیز چاق میشن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با علم ابجد بررسی میکنم و زمانبر هست همینجوری چشمی نمیتونم دقیق بگم و دوم اینکه نام مادر هم با ...

من همیشه میدونستم شخصیت آدما با اسماشون ربط داره مثلا اکثر محسن هایی ک دیدم آرایشگر بودن و جواد ها یا مهندسن یا دکتر 😁

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
دوست عزیز نظرتون درباره اسم دختر  مریم اسم مادر ملیحه چیه؟

عزیزم باید بررسی کنم ، در کل من برای بررسی هزینه میگیرم ولی برای شما دلی انجام میدم فرداشب بررسی رو خدمتتون اعلام میکنم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

درمورد حنانه ها بگید ...

من یه رفیق خیلییی صمیمی داشتم اسمش حنانه بود خیلی هم دوسش داشتم و همیشه باهم بودیم ولی اصن یجوری شد دیگ رفاقتمون بهم خوردد کلا 😑🤦🏻‍♀️

چجورین حنانه ها؟

سلام😇 مهساها و ماریاها چطورن؟

مهسا ها مهربونن و سیاست دارن 

اصلا نمیزارن کسی حقشونو بخوره

من چکن خودم مریمم نمیتونم دقیق بگم ولی چیزی که خودم دیدم و از بقیه شنیدم مریم ها معروفن به مهربونی 

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔
از این اسمایی ک گفتم کدومش از همه قشنگ تره ؟  اطرافتون کسی با این شخیصیت ها دیدین ؟

من نگار و بهار میشناسم که نگار ها خوشگلن و باکلاس

بهارها هم خوش خنده ان

که این ۲ اسم به نظرم قشنگ ترن

یه جواد کلاهبردار داشتیم فرار کرد رفت ترکیه🚶🏻‍♀️

چ بد ولی من همه جواد هایی ک دیدم دکتر و مهندس بودن

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)