الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارتعاش اسمایی ک گذاشتم ب تنهایی خوبن یا بد؟ ( جدا از اسم مادر)
عزیزم ارتعاش به تنهایی نمیشه حساب کرد حتما باید در کنار نام مادر باشه ، حتی بررسی ازدواج هم در کنار نام مادر طرفین باید باشه و کلا ارتعاش و بررسی ازدواج اولویت نام مادر هست .ولی طبع نام تقریبا فرق داره مثلا طبع نام فاطمه آتشین هست اکثرا با نام مادرشون هم آتشین میمونن و کمتر پیش میاد فاطمه ها در کنار نام مادر طبعشون فرق کنه چون هر پنج حرف نام که شامل ف ا ط م ه هست در گروه آتشین قرار دارد و حروف نام مادر در هر گروه باد خاک یا آب قرار گرفته باشه چون نام فاطمه پنج حرفش آتشین هست مغلوب بقیه حروف ها میشه، کلا بحثش پیچیده و شیرین و جالب هست
ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم