2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66250 بازدید | 1440 پست

ستاره هارو نگفتین، 

ستاره هارم بگییییین💛 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیرااااا رو بگیددددد

زن دوستن به‌شدت. 

خانواده دوست ودلسوز‌.البته همشون اینطوری نیستن.

ولی امیر من هست.😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نظرتون راجب ریحانه هاچیه؟

فقط یه ریحانه میشناسم، 

اونم در حد نگممم براااات پزپزیه😹

شانسشم خیییلی خوبه 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 

نه بنظرم چرت و پرته

منم مامان و خالم تازه بعد این همه سال رفتن سراغ عوض کردن اسم!

اونم رفتن پیش یکی که محاسباتشو بلده و گفته اسماتون خوب نیس

بنظرم که چرت محضه چون همه چیه ادمارو ذهن و باوراشون میسازه

وقتی مغزت و افکارت هنوز همونه چطور ممکنه کسی زندگیش تغییر کنه  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من ک اعتقاد دارم ک اسم هرکی ب شخصیتش ربط داره خودم بخاطر اسمم اعتماد بنفس نداشتم شاید بخندین ولی لط ...

منم توی یه فامیل پر از اسمای قشنگ وبه روز و جدید اسمم مرضیه اس😑😑

چزا نداااا هارو نمیگید

یه تاپیک بود قبلا یارو نوشته بود قبول دارید 

ندا ها خیییلی خوش شانسن، 

بعد کلی از کاربرا هم گفته بودن دقيقا😅