2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست
فکرکنم اسم فاطمه از همون مورد اوله درسته؟ 😘😘

اره اکثر فاطمه ها طبعشون آتشین هست ،مثلا تو ده نفر فاطمه شاید دو نفر تپل یا چاق باشند اکثرا لاغرن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درخواست دادم لطفاقبول کن

بله چشم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
واییی منم دقیقا همینم نفرین هامم نمیگیره زود یادم میره زود خرمیشم میبخشم باز طرف فکرمیکنه اوسکلم ی ...

درک میکنم.

اینجاش سخته که نمیفهمن از مهربونیه نع از اسکول بودن.

متاسفانه قبول دارم به چشم اسکول به ادم نگا میکنن🥲

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
نسرینا بگین چطورن

یه نسرین میشناسم عاشق یه نفر شد طرف مریض سخت نرفت فوت کرد الانم با این شوهرش مشکل داره یکی دیگه هم میشناسم سنش بالاس هنوز ازدواج نکرده البته خواستگار داشته ولی کلا خودش قید ازدواجو زده کلا و خیلی دلسوزه و تو زندگیش خیییلی سختی کشیده 

درک میکنم. اینجاش سخته که نمیفهمن از مهربونیه نع از اسکول بودن. متاسفانه قبول دارم به چشم اسکول به ...

هی من که سعی کردم نباشم ولی دیدم انگار تو ذاتمه نمیشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

کسی از علی ها چیزی میدونه؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
هی من که سعی کردم نباشم ولی دیدم انگار تو ذاتمه نمیشه

اره ذاتیه گلم خودتو ناراحت نکن.

اما اکه دقت کنی اکثر مواقع وقتی نه نفرین میکنی نه انتقام میگیری ،خدا خودش حال طرفو میگیره.

ادم وقتی بدون چشم داشت و با دل شکسته به اون ادم ظالم خدمت میکنه یا حتی روی خوش نشون میده،وقتی اون طرف ظلمی بکنه خدا درجا تو‌کاسش میزاره.

راه چارمون اینه نفرین نکنیم تاخدا وارد عمل بشع .این تجربه منه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
هزینه چقدره؟

هزینه بررسی ارتعاش ۱۵تومن جانم