2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66246 بازدید | 1440 پست
شیطووووووون به نظر من

بابامم میگع😂

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍بلهه دوستداشتنیی هم هستنن ...  وایی منم خودم داشتم اسم خودم و در ادامه حرف یکی از کابرها ت ...

😂😂😂😍

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

من ک اعتقاد دارم ک اسم هرکی ب شخصیتش ربط داره

خودم بخاطر اسمم اعتماد بنفس نداشتم شاید بخندین ولی لطفا تو این زمونه ک دنیامون پر شده از کیاناها و سودا ها اسم بچتونو قدیمی نزارین

یادمه رو ی پسری کراش زده بودم بهم پیشنهاد داد تا اسممو گفتم گفت اسم مامان بزرگم معصومس مصی میگن بهش بای 

دقیقا همینننننو گف

قول میدم ب خودم این کاربریمو ب فنا ندم🌱♥️😐😂✌️🥺
درمورد حنانه نظر نبودددد؟؟😂😂

من کلا دوستام خیلی درسخون بودن بینشون فقط من رفتم پی علاقه ام دو تا دوست داشتم حنانه بود اسمشون هر دوتاشون زرنگ و خوش قیافه و خوش هیکل بودن 

الان یکیشون دانشجوی فیزیوتراپیه و خیلی خوشبخته از اون یکی خبر ندارم

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
اسم من خار داشت؟ نظرتون راجب چیدا بچه ها؟ 

خب هیچ کس چیدا نشنیده و اطرافش نبوده عزیزم برای همین نمیتونن نظر بدن خودت خصوصیاتت  رو بگو ما هم بشناسیم چیدا ها رو

.ولی معنی اسمت واقعا زیباست و اسمت خوش آهنگه❤

هوومم چهرشون و هستمم .. پس شاید حنانه مال من بد افتاد 😂😂

😂اخه ی فامیل داشتیم اسم دخترش حنانه بود لوس بود یکم

خب هیچ کس چیدا نشنیده و اطرافش نبوده عزیزم برای همین نمیتونن نظر بدن خودت خصوصیاتت  رو بگو ما ه ...

مرسی مهربونم.. شخصیتم خیلییی اجتماعی بعضی وقتا خیلی مظلوم بعضی گقتام شیطون 😂💔 

چیدا هستم. یک عدد عاشق اسمم به معنای مانند مادر 🥺❤️