2777
2789
عنوان

میشه اونهایی که ادبیات خوندن بیان

658 بازدید | 20 پست

سلام.

اونهایی که تو دانشگاه،ادبیات یا زبان شناسی خونده ان چند تا سوال داشتم ازتون.

ادبیات رشته ی سختیه؟!

و اینکه شاغل هستین؟

ممنون میشم اگر دوست داشتین شغل تون رو هم بگید.

نه اصلا سخت نیست البته بستگی به علاقه داره دیگه

من هنوز تموم نکردم اکثرا شنیدم میگن خیلی بازار کار نداره.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ که چقدر دوست داشتم ادبیات فارسی بخونم😢

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
بنده دکتری ادبیات دارم  سختی ش بستگی به علاقه ات داره  الان دیگه شاغل شدن با این رشته خی ...

ببخشید‌ میتونم بپرسم چند بار آزمون‌ دادید؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
نه اصلا سخت نیست البته بستگی به علاقه داره دیگه من هنوز تموم نکردم اکثرا شنیدم میگن خیلی بازار کار ...

چه خوب.

من خودم خیلی دوست داشتم ادبیات یا زبان شناسی بخونم ولی نشد.

الان‌تو فکر ام هست مجدد اقدام کنم بخونم ولی چارت درسی اش رو که می بینم حس میکنم سخته.

برای همین تاپیک زدم که نظر اونهایی که این رشته رو خوندن بدونم.

خیلی ممنون از راهنمایی تون. امیدوارم موفق باشید.😊

بنده دکتری ادبیات دارم  سختی ش بستگی به علاقه ات داره  الان دیگه شاغل شدن با این رشته خی ...

چه خوب.

من خودم خیلی دوست داشتم ادبیات یا زبان شناسی بخونم ولی نشد.

الان‌تو فکر ام هست مجدد اقدام کنم بخونم ولی چارت درسی اش رو که می بینم حس میکنم سخته.

برای همین تاپیک زدم که نظر اونهایی که این رشته رو خوندن بدونم.

ممنون از توضیح تون.🙏

دو بار  راستش بار اول که آزمون دادم خیلی نخونده بودم و سر آزمون اصلا تمرکز نداشتم چون پسرم تاز ...

آها‌ موفق باشید😍🌱 منم‌ بعد اتمام درسم‌ خیلی دوست‌ دارم آزمون بدم‌ دبیر ادبیات بشم😍

من ادبیات خوندم دبیرستان اما بگم هر رشته ای که دوست داری رو بخون حتی اگر بیکارم که باشی رشته ای که خوندی علاقه داشتی . واینم بگم آدمی که مصمم و با اراده باشه و متخصص رشته اش بشه هررشته ای داشته باشه بلده نون خودشو دربیاره ولی رشته های انسانی متاسفانه ایران بازار شغلی خوبی ندارن برخلاف کل دنیا

چه خوب. من خودم خیلی دوست داشتم ادبیات یا زبان شناسی بخونم ولی نشد. الان‌تو فکر ام هست مجدد اقدام ...

مرسی‌ عزیزم‌ شما هم موفق باشید.