2777
2789
عنوان

مگه من حرف بدی زدم؟؟

512 بازدید | 44 پست

نامزدم تو اتوبوس بود و بشدت کنترل گره و حساس طبق تاپیک های قبلی 

داشتیم حرف میزدیم بهش گفتم من نزدیکای عادتمه برگشت بهم گفت بخدا ۴ روز اومدم خوش بگذرونم اذیتم نکن تو دوست نداری خوشیمو ببینی گفتم یعنی چی مگه من چی گفتم چی کار کردم بعد گفت چخبر گفتم هیچی گفتش چیکار میکردی گفتم فیلم ترکیه می‌دیدم گفت تو چقد بی سلیقه ای هرچی پلشته ریخته تو ترکیه گفتم مگه من بخاطر کسی نگاه میکنم علافه دارم گفت من کانادا رو دوست دارم ک دکترا اونجا هستن گفتم خب تو برو کانادا منم برم ترکیه گفت تو تا دسشویی میخوای بری باید اجازه بگیری ازم گفتم چرا گفت برای اینکه جرعت نداری ک بخوای بری ترکیه گفتم مگه بچم تو جرا بهم اعتماد نداری خودشو زد ب اون راه گفت بين گوشیم شارژ نداره ها گوشی لمسی دستم نیس بحث و بکش بیرون گفتم خب بهم برخورد گفت تو ۵۰ سالته بشه باید اجازه بگیری ازم منم همینی ام ک هستم درستم نمیشم گفتم یعتی چی قطع کرد زنگ زدم ورداشت داد میزد تو منو گ...یدی بسه دیگه نمیخام ببینمت اصن ب ک..رم هرجا میخوای بری یا هرکار کنی قطع کردم 

تاپیکهای قبلمم ببینید معلوم میشه ک واقعا کی تقصیر داره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانیه ساعت ۹ بزارش جلو در اشغالی ببره

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

چقدر بی تربیته! یه زن گرفته فک کرده رییس جمهور شده🙄

🤣

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

روانیه ساعت ۹ بزارش جلو در اشغالی ببره

ببخدااا حیف ک دوسش دارم تازه خوب شد ب خودم باز فحش نداد

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اصلا با اینکه حرف بدی زدی یا نزدی کار ندارم 

چجوری میتونی با همچنین ادم بد دهنی کنار بیای ؟ 

بجای اینکه‌گیر این باشی ک حرفت بد بوده یا نه سعی کن ب این فکر کنی ک ادمی که برا زندگیت انتخاب کردی ادم درستیه یا نه 

کسی که سر یه حرف ساده این حرفارو بهت میزنه دیگه خودت بدون چیه دیگه 😐😐

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))

ببخشید ولی خااک توسرت اگ بخوای بااین ادم ادامه بدی!رسما تحقیرت میکنه توهین میکنه  تاشوهرت نشده بککنش بندازش دور خودتوخلاص کن

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸