2777
2789
عنوان

مگه من حرف بدی زدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 44 پست

شما راحت رو اعصابش راه میری

به حالت دیونه وار یه بحث بی سرو ته رو ادامه دادی اونم بی ادب جواب داد

شما زیر یه سقف برید دعواهای بدتری میکنید

روی رفتارتون کار کنید

دنبال تایید بود شما چزوندیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خااک توسرت اگ بخوای بااین ادم ادامه بدی!رسما تحقیرت میکنه توهین میکنه  تاشوهرت نشده ...

همه میگن بهم همه😭

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

ببین با این ادم روانی میشی

واقعا دارم خواهرانه نصیحتت میکنم

من خودم اگه بودم یک ثانیه هم چنین شخصی رو تحمل نمیکردم ایشون بشددت کنترل گر و شکاک هست ازدواج کنی باهاش تا سرکوچه بخوای بری هم باید از هفت خوان رستم بگذری

یعنی اینو ک تعریف کردی من به جات دارم از درررررون میسوزممم چه معنی داره پسره هنوز خرش از پل نگذشته تو دوران نامزدی ک همه میگن ادما بهترین ورژن خودشون رو نشون میدن پسره اینجوری داره رفتار میکنه بعد ازدواج میخواد چه بکنه

ببخدااا حیف ک دوسش دارم تازه خوب شد ب خودم باز فحش نداد

دوستش دارم‌چیه بابا

اینا همش کشکه. اینی ک‌الان اینقد بی ادبه دو روز دیگه استخوناتو خورد میکنه. اونوقت یادت میره دوسش دارم ینی چی😐😐😐

شما راحت رو اعصابش راه میری به حالت دیونه وار یه بحث بی سرو ته رو ادامه دادی اونم بی ادب جواب داد ...

طرف رسما مشکل داره بعد ایشون رو رفتارش کار کنه حالت خوبه ؟؟؟

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
همه میگن بهم همه😭

بخاطر یه حس زودگذر ایندتوداری تباه میکنی یک عمرزندگیتومیدی به فنا،دیگه خوددانی بدرود.

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
بخاطر یه حس زودگذر ایندتوداری تباه میکنی یک عمرزندگیتومیدی به فنا،دیگه خوددانی بدرود.

اآره عزیز میفهمم سردم شد از ترس

دوستش دارم‌چیه بابا اینا همش کشکه. اینی ک‌الان اینقد بی ادبه دو روز دیگه استخوناتو خورد میکنه. اونو ...

وآیینی واقعاااا؟؟؟؟

عقدین؟ سنش خیلی کمه خیییییلی  برای دختر ۲۰ ساله خیلی کمه

ن عزیز ۲۴ سالگی عقد میکنیم اگه بشه

وای توروخدا اگه عقد نیستین از این ادم جدا شوو

همین الان بخدا اگه تاپیکام و خوندی باشی میفهمی نمیزاره حتی ابرو بردارم ۲۱ سالشه دوریم البته از هم قسم باید بخورم نرم بیرون از خونه بخدا