2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زوج

238 بازدید | 22 پست

من خواستگار دارم ولی بیشترشون ازم کوچکترن خوشم نمیاد کوچکتر باشه... شما بودین چکار میکردید؟؟ با کسی ک از خودتون کوچکتره ازدواج میکنید؟؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

بستگی ب میزان پختگیش داره 

منم همه پیشنهادام ازم کوچیک تر بودن  

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

نه اصلأ

مردا همشون همینجوریشم عین بچه ها هستن چه برسه به اینکه کوچیکتر هم باشن

مرد هر چقد بزرگتر فهمیده تر و پخته تر

با بچه مچه ازدواج نکنید که فردا بجای زندگی کردن بخوایید تربیتش کنید و موهاتون سفید بشه

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑