2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زوج

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست

شوهر من ازم ده سال بزرگتره و اصلا خوب نیست کاش از خودم کوچکتر بود

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

هرکی معرفی میکنه اولین چیزی ک میپرسم اینکه چندسالشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نکنم؟ طرف همه شرایطش خوب باشه بعد بهش بگم برو شناسنامت رو بیار که ببینم تاریخ تولدت مورد پسندم هست یا نه؟

نکنه فکر میکنی هنر زن فقط زائیدنه و به شیوه عهد بوق که تا یه سنی امکانش بود؛ باید هرچه زودتر ازدواج کنه و هرچه بیشتر بزاد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بستگی به خودتم داره 

من الان داداشم و زنداداشم همینجورین خوبه زندگیشون خداروشکر

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
بستگی به خودتم داره  من الان داداشم و زنداداشم همینجورین خوبه زندگیشون خداروشکر

اخه من بدم میاد کوچکتر باشه...وقتی کوچکتر باشه ب بقیه چیزا فکر نمیکنم 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان پسر عمه دوستم هست خیلی تعریف اخلاق رفتارش میده ولی همینکه فهمیدم ازم کوچکتره دلسرد شدم پسره  هر روز دوستم واسطه میفرسته