من خواستگار دارم ولی بیشترشون ازم کوچکترن خوشم نمیاد کوچکتر باشه... شما بودین چکار میکردید؟؟ با کسی ک از خودتون کوچکتره ازدواج میکنید؟؟
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
شوهر من ازم ده سال بزرگتره و اصلا خوب نیست کاش از خودم کوچکتر بود
بیدارشو 🦋 پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی. ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت مادرت همدمت عشقت. نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه ... دنیا هنوز تورو صدا میزنه 🌱🌿🍃☘️ پروانه من یادته خدا بهشتشو نشونمون داد همونجا دقیقا همونجا منتظرمونه بالاخره ی روزی ی جایی 🦋 پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
هرکی معرفی میکنه اولین چیزی ک میپرسم اینکه چندسالشه
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به خودتم داره من الان داداشم و زنداداشم همینجورین خوبه زندگیشون خداروشکر
اخه من بدم میاد کوچکتر باشه...وقتی کوچکتر باشه ب بقیه چیزا فکر نمیکنم
الان پسر عمه دوستم هست خیلی تعریف اخلاق رفتارش میده ولی همینکه فهمیدم ازم کوچکتره دلسرد شدم پسره هر روز دوستم واسطه میفرسته