2777
2789
عنوان

بچه زندگیو عوض میکنه بچه دارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 42 پست
مثلن من میخام از اول بیام خونه خودم ولی میدونم که مامانم نمیزاره منم حوصله موندن تو اونجارو ندارم فق ...

چرا نتونی خونه خودت باشی به شوهرت بگو اون به مادرت میگه بعدشم آدم زایمان می‌کنه خیلی حساس و ضعیف میشه حتما تا چند روز یکی باید مراقبت باشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چرا نتونی خونه خودت باشی به شوهرت بگو اون به مادرت میگه بعدشم آدم زایمان می‌کنه خیلی حساس و ضعیف میش ...

کلن پیش کسی راحت نیستم مامانم بیاد خانوادگی پامیشن میان همه جارم میریزن به هم بیشتر عصبیم میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف.. واقعا تغییر میکنه

مال من ک ری*ده شد توش😑....

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کلن پیش کسی راحت نیستم مامانم بیاد خانوادگی پامیشن میان همه جارم میریزن به هم بیشتر عصبیم میکنن  ...

آره عزیزم هیجا خلوت آدم نمیشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

از چه نظر

بعد زایمان تا شاید بتوتم بگم ۳ماه شوهرم بهم دست نزد! یعنی ن بوس ن بغل نه محبتی.. یادم نمیره شیرمیدادم، بخیه داشتم، درد داشتم، از اون سینه ام شیر میریخت از چشمم اشک..

بعد ۱۰روز ک مامانم رفت من موندم و بچه و تنهایی.. شوهرم جای خوابشو عوض کرد رفت اناق دیگه.. هرچی یادم بره این بی محبتیش یادم نمیره

حتی ی شاخه گل برام نگرفت. این از شانس من بوده..  به روشم اوردم پرو گفت پس کی برا من کادو بگیره!!!!! حتی وامم نذاشت بگیرم برا خودم چیزی بگیرم. چقد اشک ریختم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اخه همه دخالت میکنن منم از همین میترسم حداقل از وقتی به دنیا بیاد تا یکم بزرگ شه همه دخالت میکنن

اره ولی خب کم کم دستت میاد 

اینم بگم اوایل خیلی حساس و تحریک پذیر میشی 

ولی باید مدیریت کنی هرچی بچه بزرگ بشه شرایط عادیتر میشه

خونم جداس حتی یه شهر دیگم ولی اصلن خوشم نمیاد کسی دخالت کنه حتی نمیخام برم خونه مامانم چون عصابشونو ...

اخه چند روز اول واقعا توانایی جسمیشو نداری باید استراحت کنی نیازه یکی کاراتو بکنه، مث غذا و کار خونه و رسیدگی های بچه 

تو فقط میتونی بچه شیر بدی حتی من انقدر درد داشتم نمیتونستم پوشکشو عوض کنم

بعد زایمان تا شاید بتوتم بگم ۳ماه شوهرم بهم دست نزد! یعنی ن بوس ن بغل نه محبتی.. یادم نمیره شیرمیداد ...

الهیی بگردم. از اول همین  جوری بود یا بعد بچه رفتارش عوض شد

الهیی بگردم. از اول همین  جوری بود یا بعد بچه رفتارش عوض شد

بعد بچه اینطور شد. یعنی تو حاملگی خیلی رابطه نداشتیم اما بهم محبت میکرد.. 

اگه همه سختیای حاملگی، زایمان و.. یادم بره، بی محبتی ک از طرف شوهرم دیدم یادم نمیره