2777
2789
عنوان

بچه زندگیو عوض میکنه بچه دارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همه دخالت میکنن منم از همین میترسم حداقل از وقتی به دنیا بیاد تا یکم بزرگ شه همه دخالت میکنن

ای گفتی...اگ خونت جدا باشه کمتره من خونم مشترکه روانم ریخت بهم ولی کار خودمو کردم

ببین بچه مثل اینه که اجازه بدی قلبت بیرون از بدنت بتپه....من اراده هیچی ندارم فقط عاشق بچه هامم و صد ...

میدونین من کلن به خاطر هر تغییری بهم میریزم عادت کردم به عادت کردن اتفاقای تازه واسم ی چالشه الانم خوشحالم ولی ته دلم ی ترس عجیبی هست

سخت نیس همه چیتو فدای یه نفر کنی

اتفاقاً با جون و دل فدا میکنی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

میدونین من کلن به خاطر هر تغییری بهم میریزم عادت کردم به عادت کردن اتفاقای تازه واسم ی چالشه الانم خ ...

منم داشتم منم مث تو میترسیدم از دوستام میپرسیدم اینجامیپرسیدم.....خب معلومه ی نفر داره وارد زندگیتون میشه 

ولی تو بچه دوم اینجوری نیس چون تجربه داری

من سر بچه دومم حرف اطرافیان رو مخم بود

ای گفتی...اگ خونت جدا باشه کمتره من خونم مشترکه روانم ریخت بهم ولی کار خودمو کردم

خونم جداس حتی یه شهر دیگم ولی اصلن خوشم نمیاد کسی دخالت کنه حتی نمیخام برم خونه مامانم چون عصابشونو ندارم یا اینکه بیاد تو خونه برسه چه برسه به مادرشوهر 

اخه همه دخالت میکنن منم از همین میترسم حداقل از وقتی به دنیا بیاد تا یکم بزرگ شه همه دخالت میکنن

خودت تعیین کننده همه چیزی برا من کسی دخالت نتونست که کنه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

منم داشتم منم مث تو میترسیدم از دوستام میپرسیدم اینجامیپرسیدم.....خب معلومه ی نفر داره وارد زندگیتون ...

همین اطرافیانم که زندگی واسه ادم نمیزارن ادم اگه فقط خودشو شوهرش باشه اصلن هیچ مشکلی پیش نمیاد عصابشم راحته

خونم جداس حتی یه شهر دیگم ولی اصلن خوشم نمیاد کسی دخالت کنه حتی نمیخام برم خونه مامانم چون عصابشونو ...

هوووووف فک کن من مادرشوهرم تا ۱۰ روز ور دلم بود تو ی خونه ایم...همشم زر زر میکرد...بچه دوممو شیرخشکی کردم تا دوماه رو مخم میرفت چرا کردی سری آخر گفتم مگ من گاوم ک شیر بدم 

بعد منو ول کرد ب شوهرم هی غر میزد شوهرمم گفت شیر نداشت چکار میکردیم بچه گشنه میموند

خونم جداس حتی یه شهر دیگم ولی اصلن خوشم نمیاد کسی دخالت کنه حتی نمیخام برم خونه مامانم چون عصابشونو ...

پس مشکلی نیست

نگران نباش همه ی مادرا میتونن خدا بهشون یاد میده

خودت تعیین کننده همه چیزی برا من کسی دخالت نتونست که کنه

مثلن من میخام از اول بیام خونه خودم ولی میدونم که مامانم نمیزاره منم حوصله موندن تو اونجارو ندارم فقط آرامش میخام حالا بعضیا خیلی بی فرهنگن عوض اینکه بزارن آدم استراحت کنه از روز اول میان ببینن مثلن چه خبره