2777
2789

خیلی پشیمونم موقعی مریض بود همش غذا میپختم میبردم برای خواهر شوهرم اما حالا ک باردارم یکبار تعارفم نزده غذا بدم بیاره برات منم ب شوهرم گفتم چرا با همسطح خودم ازدواج نکردم الان نگار چی بوده ک من باهاش فامیل بشم در حالی ک نباید جواب سلامشم بدم اینقدر ازم پایین تره 

شوهرم هیچی نگفت بهش گفتم منو ببر خونه بابام تو کل راهم هیچی نگفت چی بگم از دلش در بیاد حرفم خیلی سنگین بوده 

دلیلش هم اینه که شوهرم از ۵ صبح که میره سر کار بیچاره ۷شب میاد خونه خورد و خسته

اما منم باردارم خیلی تنها میمونم و حوصلم سر میره این مدت عصبی شدم😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بد صحبت کردی و خیلی آقا بوده همسرت که فقط سکوت کرده،به هر حال خواهرشه،یعنی چی که در حدی نیست ک...

البته کل خانواده ش رو زیر سوال بردی و یه جورایی گفتی می تونستی با بهتر ازین ازدواج کنی.

ان شاالله بتونی از دلش در بیاری

تو با شوهرت خوش باش 

من خودم برازنداداشم کلی پختم بااینکه مادر نداشتم خودمم سنی ندارم 

بعد خواهرشوهرام سنشون بالا س متوجه میشن برا باردار یکبار هوسونه بپزن دریغ از یک چیز بیاد خونه ما تازه بعد زایمان یک کاچی هم نپختن برام بعد میشینن پیش من تعریف میکنن ما کاچی هامون معرفمون و فلانی خورده  وچقدر تعریف کرده باهاشونم بدنیستم خوب بودم ولی موند تو دلم

نه حرف حق میزنی خیلی عذاب وجدان دارم چون خیلی مهربونه خودش چرا تلافی خواهرشو سرش در اومدم اخه چی بگم ...

بهش پیام بده بگو من برا خواهرت اونکارارو کردم ازش انتظار داشتم عصبی شدم خیلی مودبانه معذرت خواهی کن فردام دعوتش کن خونه بابات😐دفعه بعدم انتظار جبران داشتی به هیشکی خوبی نکن قدر اون شوهرتم بدون😐

.