2777
2789

وقتی طرف میگه من قصدم ازدواجه و بعد میپرسه هدف شما چیه ، چه جوابی باید داد که نه هول بنظر برسم و نه پس بزنم؟

من گفتم قصدم آشنایی بیشتره

بعد اینکه قرار اول رو زشت شد اون اومد دنبالم رفتیم بیرون؟

باید خودم میرفتم؟ مکان رو کی مشخص میکنه؟

بعد اینکه رفتیم خودم باید حساب میکردم یا حداقل یه تعارفی میکردم ؟ ولی اینکارو نکردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این یکی که مورد خوبی بود ولی پرید بگین چیارو رعایت کنم قرارهای بعدیم درست باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پرید؟

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

من اون موقع تعارف میکردم 

نه بگو اوکی متوجه شدم هدفتون رو 

اره بگو اشنایی بیشترهفعلا زوده برای این حرفا اگر مولا قرار اول ابنو گفت 

نه می اومدن دنبالم 

من جارو تعیین میکردم 

وای رفته بودم امامزاده ..یه پیرزنی بغل دستم بود بهم گفت بیا با گوشیم فیلم بگیر و اینا....خوش اخلاق بود بعد آخرش زد رو شونم نمیخای شوهر کنی؟؟؟

منم همین طور موندم☹️☹️❤️منم گفتم جانننن

آدم میمونه چی بگه...