2777
2789
عنوان

باید و نبایدهای دوران آشنایی

183 بازدید | 2 پست

اینایی که میگم بر اساس مطالب کتاب‌ها، دوره‌های آموزشی و تجربیات شخصی هست. می‌تونن درست هم نباشن اما به نظرم ارزش فکر کردن دارن.

اگر میخوای با کسی به قصد ازدواج آشنا بشی به این نکات توجه کن:

_ آدم‌ها موجودات پیچیده‌ای هستند و شناخت اون‌ها کار ساده‌ای نیست. برای آشنایی بهتره حداقل ۶ ماه زمان بذاری و در این مدت هم ارتباط مستمر با طرف مقابلت داشته باشی.

_ آشنایی یعنی میخوام بدونم طرف مقابلم آدم مناسبی برای من هست یا نه. بنابراین هر نوع کلام و رفتار عاشقانه می‌تونه روند آشنایی رو مختل کنه. وقتی به یکی میگی دوستت دارم، عاشقتم و از نظر فیزیکی خیلی بهش نزدیک میشی، عملا انتخابت رو کردی و دیگه ناخودآگاه اشکالات رو نمی بینی. خلاصه‌اش دوران آشنایی، دوران دل بستن نیست. (بخاطر همین خیلی ها میگن بعد از ازدواج تازه متوجه ایرادات همسرمون شدیم.)

_ آشنایی، شناخت ابعاد مختلف یه انسان هست. یعنی باید بدونی دیدگاه طرف مقابلت به زندگی و ازدواج چیه. چقدر بلوغ عاطفی و مالی داره، نگاهش به جنسیت و رابطه‌ی ج ن س ی چیه و ... این ها هم صرفا با سوال کردن بدست نمیان چون آدم ها به راحتی می تونن دروغ بگن باید بتونی طرف مقابلت رو توی موقعیت‌هایی قرار بدی که واکنش و رفتارش رو رصد کنی. 

_ با مراجعه به مشاور، تست‌های شخصیت شناسی رو انجام بدید. این تست‌ها، کلی اطلاعات و شناخت بهت میدن که می‌تونه به ارزیابی‌ات کمک کنن.

شما چه نکاتی به نظرتون مهمه؟😊

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
لامصب عشقم کر و کور می کنه آدم و    

دقیقا. بخاطر همین عشق و عاشقی توی دوران آشنایی درست نیست.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.