2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خدا💔

102 بازدید | 8 پست

باورم نمیشه این همه مصیبت و بدبختی باید سرخانواده ی من خراب بشه

یک سال پیش یه آدم کلاهبردار پولمون رو دزدید و یه خونه رو به چن نفر فروخت و تا به امروز دادگاهی هستیم و مدام اعصاب خوردی .....

دیشب هم ماشینمون رو دزد زد خیلی جالبه ماشین فرمونش قفل بوده و دزدگیر داشته ولی دزدگیر صدا نداده....

نزدیک ۵ میلیون جنس از تو ماشین برداشته و ماشین رو کلا خالی کرده...

خدایا چرا این همه بدبختی برای خانوادم باید پیش بیاد!!!!؟

هرچی فکر میکنم میبینم به کسی بدی نکردیم اینقدر خدا عذابمون میده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا به خاطر این که کلاهبردار زیاد شده الان ما هم ویلا سه مایعریدیمون با کلاهبرداری و مباهی که مشون هر وکیلی میدیم مو لا درزش نمیره بالا کشیدن منم از بس گریه کردم دیدم فایده نداره عزیزم الان برای همه خانواده ها اینجوری الان خواهرم سه سال پیش باید میرفت تو خونش هنوز یارو تحویل نداده معلوم شده ده سال داره اینجا میسازه خدا فقط نابودشون کنه این ادم ها رو خونه داداشم پارسال دو بار دزد زد و خیلی انفاقات دیگه 

اتفاق واسه همه هست مثلن فکر میکنی بقیه همه چیشون اوکیه ما تو بورس پارسال تمام سرمایمون رو از دست دادیم و دقیقن همون موقع شوهرم یه تصادف بد کرد و ماشینمون ازبین رفت و منم طلاهای فروختم و ...زندگی همینه دیگه خدارو شکر که تنت سالمه همیشه شکر گذار باش خدا خودش به همه کمک کنه نمیگم من غصه نمی‌خورم نه ولی بعضی اتفاقات آدمو بزرگ میکنه   

ای بابا به خاطر این که کلاهبردار زیاد شده الان ما هم ویلا سه مایعریدیمون با کلاهبرداری و مباهی که مش ...

خدا به شما هم صبر بده

ولی من دیگه کشش ندارم

خانوادم داره از هم میپاشه

تازه ما مریض هم داریم🥲

اتفاق واسه همه هست مثلن فکر میکنی بقیه همه چیشون اوکیه ما تو بورس پارسال تمام سرمایمون رو از دست داد ...

اره فکر میکنم بزرگ شدم از بس مصیبت دیدم

ولی آخه چرا منو خانوادم !!!؟؟

اونم بدبختی پشت بدبختی!!!

اره فکر میکنم بزرگ شدم از بس مصیبت دیدم ولی آخه چرا منو خانوادم !!!؟؟ اونم بدبختی پشت بدبختی!!!

باز دوباره که گفتی من و خانوادم همه مشکل دارن عزیز دلم نگو این حرفو صبرت رو ببر بالا اینا اتفاقه دیگه