2777
2789
عنوان

مامانا رو درس بچه هاتون حساسین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 17 پست
نه نه کلاسش خیلی فانه تو خونه هم یادمون دادن با بازی بهشون یاد بدیم

میدونم چی میگی ولی اگه زورکی بخواد یاد بگیره بعدا از مدرسه زده میشه اون موقع میشه عذاب علیم 

هرچی یاد گرفت همونه 

حالا مثلا میخوای خرید کنی 

اسم شونو خودت به انگلیسی بگو 

بگو امروز میریم اپل و اورنج بخریم یا اسم حیونارو 

۴ ساله زوده انگار برای زبان.‌هرچقدم فان باشه طوطی وار تکرار میکنه بعد ک بپرسی یادش میره خو

آخه خیلی خودش زبان دوست داشت

دیگه اینجا رو کسی معرفی کرد

آوردمش 

خودش خیلی علاقه داره به کلاسش ولی سر به هواست

یه کوچولو خودم پشیمونم

گفتم این ترم بره دیگه نمیفرستمش

اما دلهره افتاده برا مدرسه ش ب جونم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه خیلی خودش زبان دوست داشت دیگه اینجا رو کسی معرفی کرد آوردمش  خودش خیلی علاقه داره به کلا ...

نه بابا نگران نباش الان ۴ سالشه برای مدرسه ان شالله ۷ سالش میشه بزرگتر میشه درک و یادگیریشم بهتر میشه‌..همه بچه ها سربه هوان ولی نهایت تو کلاس یادمیگیرن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜