2777
2789

میگن باید طبق یه چارتی انتخاب واحد کنی یه سری چیزا گذاشتن تو سایت ولی من اصن سر در نمیارم 

بد این که قضیه ی دروس پیشنیاز و هم نیاز چیه😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چارت تحصیلی یه چارتیه که نشون میده هر ترم چه درسی بر داری مثلا ترم دو درسهایی که باید برداری رو تویه جدول نشون میدهو نباید به غیر از این درسا انتخاب کنی. 

منظور از پیشنیاز اینه که مثلا برای ترم اول درس  تجارت ۱ داری باید قبول بشی این درسو تا بتونی تجارت ۲ برای ترم دوم برداری  پیشنیاز تجارت ۲ تجارت ۱ هست 

متوجه شدی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تلگرام داری؟ 

اگه اره ایدیتو بده تا واست ربات آموزشیار که چارت میده و بقيه کانال های اطلاع رسانی آموزشیار  رو بفرستم ، یا بگو چه رشته ای هستی چارتتو پیدا کنم واست عکسشو بدم 

پیش نیاز یعنی تو اول باید مثلا ریاضی ۱ رو پاس کنی تا بتونی ریاضی ۲ رو ترم بعد برداری 

هم نیازم یعنی گاهی وقتا تو ریاضی ۱ رو مثلا میفتی ولی ترم دیگه میتونی هم ریاضی ۱ برداری هم ریاضی ۲ ولی باید حتما جفتشو پاس کنی

سوال دیگه ای داری عزیزم؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

عزیزم تلگرام داری؟  اگه اره ایدیتو بده تا واست ربات آموزشیار که چارت میده و بقيه کانال های اطل ...

نه عزیزم تلگرام که ندارم رشتم پرستاریه اگه بتونی برام پیداش کنی ممنونت میشم💋❤️

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بد این که این چارته  ربطی به این عکسه نداره؟

اینو از کجا آوردی؟

ترم اولی؟

به سایت دانشگاهت مراجعه کن معولا چارت رو تو سایت میذارن از دوستای هم دانشگاهیت حتما بگیر چارت رو اگه ...

همیشه میرم یه عکس گنگی گذاشتن که نمیدونم اونه یا نه که همون پست های اولم گذاشتم چون این اولین ترممه یکم گیجم وگرنه از خود بچه ها مسگرفتم بازم ممنونم عزیزم❤️❤️