2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 56 پست
عزیزم بهم بگو وقتی میخای اقدام کنی  مثلا از صبح اقدام چ کارای انجام میدی؟ کامل بگو  تا بهت ...

هیچی همش تو خونه میشینم آخه کاری ندارم ک انجام بدم فقط استرس زیاد دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شما تلاشت رو بکن اما به این فکر کن که زمانش دست خداست .و تا خدا نخواد موجودی تشکیل نمیشه وقتی ...

آره دقیقا باید تلاش خودم رو بکنم تا کمتر ذهنم درگیر باشه مرسی ❤️

در ضمن پیاده روی هم تو دوران اقدام باعث میشه راحتتر لقاح انجام بشه‌ تو بارداری پیاده روی خوب نیست. ...

مگه تو خونه راه برم آخه هر جا می‌خوام برم شوهرم منو به زور با ماشین می‌بره

هیچی همش تو خونه میشینم آخه کاری ندارم ک انجام بدم فقط استرس زیاد دارم 

صبح  بلندشو  ی  تخم مرغ  بزن بخور!

ب شوهرت ی قهوه بده!
بشین بخودت برس خوشگل کن!
همزمان ی چنتام گردو بخور!

بعد هودتو با جوش ش یرین بشور!

برو و  اول تو ب ارگاسم برس  و بعد همسرت!

ی نیم ساعتم  پاهاتو بالا بگیر 

من اینکارو کردم  اقدام اول باردار شدم! 

بعد من تنبلی داشتم  سه روز بعد عادتم  زیر شکمم درد میکرد وقتی دیدم   تخمک گذاریم نزدیکه فوری اقدام کردم! اصلا ۱۴ام نکردم اقداممو! 

صبح  بلندشو  ی  تخم مرغ  بزن بخور! ب شوهرت ی قهوه بده! بشین بخودت برس خوشگل کن! ...

ممنون گلم حتما امتحان میکنم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنون ک کمکم می‌کنی ❤️❤️انشالله منم به زودی باردار بشم حتما دعات میکنم گلم❤️❤️

[QUOTE=273051018]ممنون گلم حتما امتحان میکنم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنون ک کمکم می‌کنی ❤️❤️انشالله منم ...[/QUOTE]

قربونت عزیزم  راستی  اینارو دقت کن!

قمر در عقرب!

حدول تعیین جنسیت چینی !

نخوردن ب هیچ هنوان کره و‌پنیرو  لبنیات!

کاری ب جنسیت ندارم ها کلا لبنیتثات بدنو سرد میکنه دیر میگیره!

من سه ماه بود  خودم  اسید فولیک و وینامین دی میخوردم!  شوهرمم همینطور! همین اولین بار اقدام  بازدارشدم!  همینارو لحاظ کن!  بهترین ها انشالله برات پیش میاد عزیزم! کیت تخمک گذاری اینام من نزدم  تا ددیم زیر شکمم خیلی درد میکنه   اقدام کردم! شمام ی بار بدون کیتو هیچی بکن انشالله دعام میکنی و تندی مامان میشی

وای من دوهفته پیش اقدام کردم دیروز بی بی زدم منفی بود  یه‌هفته دیگه دارم تا موعدم خدا کنه بارد ...

انشالله بارداری گلم

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم