2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت خطا داره به نظرتون؟ مارک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 47 پست
سلام گلم. نه کاری نکردم عزیزم بارداریم ناخواسته بود، اما کلا ۴،۵روز مونده بود به پریودم رابطه داشتیم ...

من میخوام از کیت استفاده کنم 

به نظرتون از نهم کیت بذارم هر وقت حاله داشت اقدام کنم وقتی دو خط پر رنگ‌شد دیگه اقدام نکنم 

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یکسوال چند روز قبل پریودی اقدام کردین .یعنی چند روز بعد از تهمک‌گذاریتون بوده؟ من میخوام بعد تخمک‌گذاری هم اقدام کنم  

من میخوام از کیت استفاده کنم  به نظرتون از نهم کیت بذارم هر وقت حاله داشت اقدام کنم وقتی دو خط ...

عزیزم کیت وقتی دو خطش پررنگ بشه یعنی تازه حدود۲۴ساعت بعد تخمک آزاد میشه. وقتی یه خطش کمرنگه یعنی قبل یا بعد از تخمک گذاری هست که تخمکی وجود نداره.

من سر پسرم یک شب درمیون اقدام داشتم. این یکی هم گفتم خدا خواسته بود با جلوگیری باردار شدم. کلا ۴،۵روز مونده بود به پریودم. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کیت وقتی دو خطش پررنگ بشه یعنی تازه حدود۲۴ساعت بعد تخمک آزاد میشه. وقتی یه خطش کمرنگه یعنی قبل ...

چقدر قشنگ اینجا گفتی خدا خواسته بود چه حس خوبی همه فرشته کوچولوها هدیه خدا اما این فرشته های ناز که غافل گیرانه میان هدیه ویژه خدان

برای منم دعا کن صدای قلبشو هفته دیگه بشنوم بارداری سالمی داشته باشم