2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت خطا داره به نظرتون؟ مارک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 47 پست
جلوگیریت چطوری بوده؟ نزدیکای تخمک گزاری رابطه داشتی؟

با کاند... من چون تنبلی تخمدان دارم اصلا نفهمیدم کی بوده تخمک گذاریم. هر ماه هم ۵،۶روز عقب میفتاد پریودم. اصلا یه درصدم احتمال نمیدادم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کاند... من چون تنبلی تخمدان دارم اصلا نفهمیدم کی بوده تخمک گذاریم. هر ماه هم ۵،۶روز عقب میفتاد پر ...

خیلیا با تنبلی تخمدان باردار میشن.

انشالله سالم باشه❤🙏🏻

یه صلوات بفرستید انشالله زودتر نی نی بیاد تو دلم❤
مرسی عزیزم ولی من ۲۳هفته مه باردارم 😁

ای وای ببخشید میخاستم یکی دیگه رو ریپلای کنم. اصلا قاطی کردم چشمام چهارتا میبینه🤦‍♀️

خیلیا با تنبلی تخمدان باردار میشن. انشالله سالم باشه❤🙏🏻

انشالله به زودی مامان بشی گلم. آره من پسرمم بعد ۵ماه بدون جلوگیری باردار شدم. ولی الان جلوگیری داشتم خودمم شوکه شدم

یعنی بچه میخواستی یا نه؟

نه کاملا ناخواسته شد. پسرم۲سالشه، میخاستیم۴،۵سالش شد اقدام کنم اونم شاید

چه مثبت پر رنگی 😂😂😂معمولا تو کسایی که امپول یا داروی هورمونی میخورن خطا داره در حالت عادی 99 درصد ...

ممنون گلم.دوتا زدم هردوتاش درجا مثبت شد. اصلا خودمم هنگ بودم. یه درصدم احتمال نمیدادم. ولی شوهرم خوشحال شد خداروشکر کرد😁

سلام عزیزم .دیدم ک یک پسر دارید .الانم دختر باردارید . میشه بپرسم واسه بارداری دخترتون کاری کردید تع ...

سلام گلم. نه کاری نکردم عزیزم بارداریم ناخواسته بود، اما کلا ۴،۵روز مونده بود به پریودم رابطه داشتیم. خودمم متوجه نشدم چی شد

فقط اینو میدونم واسه پسر باید همون روز تخمک گذاری رابطه داشته باشی اما برای دختر قبل یا بعد از تخمک گذاری. منظورم یک روز قبل یا یک روز بعدش هست