2777
2789

من متوجه میشم ک افرادی با من چشم و همچشمی میکنن، اولا بگم قطعا من هم کامل نیستم ولی برای هرکسی پیش میاد ک اطرافیانش حواسشون بهش باشه، مثلا هر چس میخرم همسایمونم میره میخره،هر کاری میکنم اونم میکنه ولی برام مهم نیس و بازم چیزی رو پنهان نمیکنم.تو بهترین دانشگاه درس خوندم و مدرک گرفتم جاریمم بزور میخواست از هرجا ک شده مدرکی بگیره و نصفه نیمه ولش کرد، رفتم گواهینامه گرفتم و رانندگی میکردم اونم بعدش رفت دنبالش و بالاخره گرفت گواهینامه رو،از روحیاتش مشخصه ک جرآتش رو نداره ولی داره به خودش فشار میاره ک کم نیاره از من، حالا من ی آزمون شرکت کردم ولی انگیزه کافی ندارم براش،درصورتیکه میدونم اگه قبول بشم ممکنه موجب حسادت بقیه بشه،برای خودمم خیلی خوبه،شوهرم همش میگه بخون حیفه اینهمه درس خوندی الان بشینی توی خونه.ولی میگم اونقدر انگیزه ندارم، حداقل بگم قبول بشم تا ببینم جاری اینبارو میخواد چکار کنه...یعنی ی جوری به خودم انگیزه بدم ولی نمیدونم چجوری.شما چیزی بذهنتون میرسه؟

چقدر منی ..ازمونتون چیه؟؟

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من جای توبودم یه سری کارا انجام دادم واقعا معجزه بودن

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
ببین من جای توبودم یه سری کارا انجام دادم واقعا معجزه بودن

منم باید برا خودم تلاش کنم ولی انگیزه ندارم چیکار کنم

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
نکن اینکارو  آرامشو از خودت میگیری اینجوری

منکه نمیگم صرفا به خاطر اون برم سرکار،میگم بقیه چطور من هر کاری میکنم به تکاپو میفتن، من چرا اینجوری نیستم و به فکر پیشرفت

منکه نمیگم صرفا به خاطر اون برم سرکار،میگم بقیه چطور من هر کاری میکنم به تکاپو میفتن، من چرا اینجوری ...

چون خسته ای 

خسته❤️🤦🏻‍♀️

من همون سال که بدنیا اومدم فهمیدم اینجا جای درستی نیست واسه زندگی به این برکت...ولی چه کنیم رفیق زندگی همینه دیگه بالا پایین داره بلاخره تموم میشه سعی کن مثل ستاره دنباله دار نور بدی به این اسمون تاریک و بری🌠☄️
هر کاری برای دل خودت انجام بده!  دنبال تایید یا حسادت دیگران نباش!  

میدونم چی میگی، ولی میگم ی انگیزه ای ایجاد کنم برای خودم،نه صرفا به این خاطر ک حسادت بقیه رو بدنبال داشته باشه چون اون وقت به عقل خودم شک میکنم