2777
2789
عنوان

جاری موزی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 20 پست
من تحسینت میکنم بخاطر شرایطی ک داری اما در تعجبم چرا عین بی سوادا به این مسعله خاله زنکی اهمیت میدی ...

میدونی چیه وقتی تمام خاندان شوهر فقط به پول کسی احترام بزارن نه تلاش ها و موفقیت کسی بعد ۱۰سال ادم کم‌میاره من دانشجو لیسانس بودم ازدواح کردم و هیچ وقت هم شهریه دانشگاه ندادم حتی اما همشون عین کسی که الافه به ادم‌نگاه میکنن و هی با تمسخر میگن پس درست تموم نشد!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ادم حسابشون نکن معلومه مشکل دارن با شما واینکه میخواد خوردت کنه تو جمع چیزی گفتن حتما جواب بده ...

بخدا که از چشم نمی افته من بعد ده سال زندگی متاهلی فهمیدم زور پول اونقدر زیاده که تو هرکاری هم‌کنی باز میگن حتما باکلاسه که این‌کارو کرده

مثلا من با اینکه بزرگترم مادرشوهرم‌میگه برو به فلانی سلام‌کن برو کنارش بشین و مرتب منو جلوی جاریم تحقیر میکنه ولی یه بار نمیگه که خب این بزرگتره اون بیاد سلام‌کنه به این

چرا چون اون پولداره فقطططططط 

میدونی چیه وقتی تمام خاندان شوهر فقط به پول کسی احترام بزارن نه تلاش ها و موفقیت کسی بعد ۱۰سال ادم ک ...

عزیزم شاید تو این خونه جایگاه نداشته باشی چون اونا به پات نمیرسن میخوان اعتماد بنفستو بگیرن تحقیرت کنن تو هم خودتو براشون بگیر مطمئنم تو جایگاه اجتماعی بهتری داره وبقیه ارزش بیشتری برات قائلن

بخدا که از چشم نمی افته من بعد ده سال زندگی متاهلی فهمیدم زور پول اونقدر زیاده که تو هرکاری هم‌کنی ب ...

جاریت به پول شوهرش مینازه 

تو هم به سوادت بناز 

تلاشتو بکن که از هر چیزی بهترینشو داشته باشی گفتی خونه وماشینم داری لباس خوب بپوش به خودت برس نزار بدونن حقوق تو یا شوهرت چقدره