2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نیروی حال و زمینی نو از اِکهارت تله رو پیشنهاد میکنم بخونید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
دفتر شکر گزاری تمرین آرامش  اگه هم عصبانی شدی خودتو جریمه کن. ی آدم آروم رو الگوی خودت کن&nbs ...

مشکل اینجاس ادم اروم اطرافم ندارم

تو دفتر شکر گزاری چی بنویسم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
کتاب نیروی حال و زمینی نو از اِکهارت تله رو پیشنهاد میکنم بخونید...

روی شما واقعا تاثیر داشته؟

بعضی کتاب ها واقعا بزرگ نمایی میکنن

حالا من برعکس دلم میخواد یکم عصبانی بشم عین ماست ب این و اون زل نزنم راه حلی دارین؟

عزیزم در این حدش خوبه ولی من با عصبانیتم بیشتر خودمو اذار میدم

مشکل اینجاس ادم اروم اطرافم ندارم تو دفتر شکر گزاری چی بنویسم

تغذیه ات این چیزها نباشه 

کشک و پفک و چیپس و قهوه و دوغ ترش و چای پررنگ و نوشابه!   اینها خیلی آدم تحریک می کنه و بعدش زود عصبی می شی!  یه مدت دقت کن بهش می رسی! 

یا ارحم الراحمین

گل و گیاه نگهداری کنین . دمنوش های ازامبخش مثل گل گاوزبان یا شربت ترکیب گلاب و نسترن و به 

مصرف کمتر چیزای تند و آتیشی

هرزگاهی تفریح برین و خوشبگذرونین 

مدیتیشن کن 

دنبال تربیت مردم نباش ما چیزیو نمیتونیم تغییر بدیم وقتس والدینشونم نتونستن

روی شما واقعا تاثیر داشته؟ بعضی کتاب ها واقعا بزرگ نمایی میکنن

بله واقعا موثر بود....توی تاپیک هام سعی کردم از تجربه هام بنویسم از این آرامش عمیقی که دارم..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587